Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δυτική Eλλάδα: Τέσσερις συλλήψεις για μικροποσότητες ναρκωτικών σε Πάτρα και Ηλεία

Δυτική Eλλάδα: Τέσσερις συλλήψεις για μι...

33χρονος και 21χρονη συνελήφθησαν με κάνναβη, τρίφτη κάνναβης και τσιγάρα μείγματος καπνού και της ίδιας ουσίας

Τέσσερις συλλήψεις για κατοχή μικροποσότητας ναρκωτικών χθες σε Πάτρα και Ηλεία. Στην Εθνική Οδό Πατρών-Πύργου συνελήφθησαν ένας 33χρονος και μία 21χρονη με μικροποσότητα κάνναβης, τρίφτη κάνναβης και αυτοσχέδια τσιγάρα μείγματος καπνού και της ίδιας ουσίας.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας:

«Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, 33χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μικροποσότητα ηρωίνης.

Συνελήφθη, σήμερα τα ξημερώματα, στα Ροίτικα Πατρών, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, 27χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης.

Συνελήφθησαν, χθες το απόγευμα στην Νέα Εθνική Οδό Πατρών – Πύργου, στη Νέα Μανωλάδα από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας, δυο ημεδαποί ( άνδρας – γυναίκα ), ηλικίας 33 και 21 ετών, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που τους διενεργήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή τους και κατασχέθηκε, μικροποσότητα κάνναβης, ένας  τρίφτης κάνναβης με υπολείμματα της ίδιας ουσίας και δυο τσιγαριλίκια μείγματος καπνού κάνναβης.»

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δυτική Ελλάδα: Έξι συλλήψεις για μικροποσότητες ναρκωτικών σε Αχαΐα, Ηλεία και Αιτωλοακαρνανία

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις