Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δυτική Ελλάδα: Έξι συλλήψεις για μικροποσότητες ναρκωτικών σε Αχαΐα, Ηλεία και Αιτωλοακαρνανία

Δυτική Ελλάδα: Έξι συλλήψεις για μικροπο...

Ένας 35χρονος διέπραξε και κλοπή στο ΚΤΕΛ Αιτωλικού

Έξι συλλήψεις πραγματοποιήθηκαν χθες σε Πάτρα, Ηλεία και Αιτωλοακαρνανία για μικροποσότητες ναρκωτικών. Ένας 35χρονος μάλιστα είχε αφαιρέσει και κινητό τηλέφωνο στο ΚΤΕΛ Αιτωλικού.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας:

«Συνελήφθη, σήμερα τα ξημερώματα, στην Πάτρα από αστυνομικούς  του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, 22χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης.

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, 30χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν τέσσερα ναρκωτικά δισκία.

Συνελήφθη, χθες το πρωί, στην Αμαλιάδα Ηλείας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου, 61χρονος ημεδαπός, διότι σε έλεγχο που ενεργήθηκε σε αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν 17,3 γραμμάρια κάνναβης.

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στο 47ο χιλιόμετρο της Νέας Εθνικής Οδού Πατρών – Πύργου στο ύψος του Καπελέτου Ηλείας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας, 32χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που διενεργήθηκε σε όχημα βρέθηκε μέσα σε σακίδιο, ιδιοκτησίας του μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε.

Συνελήφθησαν, χθες το απόγευμα στο 67ο χιλιόμετρο της Επαρχιακής Οδού Αντιρρίου Ιωαννίνων, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας, δυο ημεδαποί άνδρες, ηλικίας 35 και 37 ετών, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που τους διενεργήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή τους και κατασχέθηκε ηρωίνη συνολικού βάρους 5,2 γραμμαρίων.

Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε προέκυψε ότι ο 35χρονος είχε αφαιρέσει  λίγη ώρα νωρίτερα, στο σταθμό ΚΤΕΛ Αιτωλικού, ένα κινητό τηλέφωνο, ιδιοκτησίας ημεδαπού, συνολικής αξίας  90 ευρώ.»

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δυτική Ελλάδα: Τρεις συλλήψεις για μικροποσότητες ναρκωτικών σε Ηλεία και Αιτωλοακαρνανία

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις