Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

ΑΦΙΕΡΩΜΑ - Οι 14 Σύμμαχοι της Παναχαϊκής - Μέρος πρώτο: Γιώργος & Πέτρος Πλέσσας

ΑΦΙΕΡΩΜΑ - Οι 14 Σύμμαχοι της Παναχαϊκής...

Η οικογένεια της διεθνούς µεταφορικής εταιρίας, PLESSAS BROS

Στην πιο κρίσιµη καµπή της ιστορίας της 14 Πατρινοί ένωσαν την αγάπη τους για την Παναχαϊκή µε ένα στόχο: να ξαναγίνει µεγάλη οµάδα.

Το στοίχηµα της Παναχαϊκής Συµµαχίας φαίνεται να κερδίζεται. Η οµάδα «πάει τρένο», ο κόσµος µετά από πολλά χρόνια, επιστρέφει στο γήπεδο και η νέα εποχή της Παναχαϊκής αποτελεί αντικείµενο συζήτησης σε όλη την πόλη. Οι πρωταγωνιστές του ελπιδοφόρου εγχειρήµατος, μίλησαν στην συλλεκτική έκδοση του Best που κυκλοφορεί (Κυκλοφορεί από σήμερα η Συλλεκτική έκδοση του Best για την Παναχαϊκή - Το Who is Who της ομάδας) για το πώς αποφάσισαν να συµµετάσχουν στην Παναχαϊκή Συµµαχία, για την ανταπόκριση των Πατρινών και µοιράστηκαν το όραµά τους για την οµάδα.

Από σήμερα Πέμπτη και κάθε μέρα το thebest.gr θα μας συστήνει κάθε έναν από τους 14 Συμμάχους. Ξεκινάμε με την οικογένεια Πλέσσα της Διεθνούς μεταφορικής εταιρίας PLESSAS BROS. O Γιώργος Πλέσσας κρατάει τα ηνία της Επιχείρησης, έχοντας δίπλα του, τους τρεις γιούς του, τον Πέτρο (στη φωτογραφία μαζί με τον πατέρα Γιώργο Πλέσσα), τον Διονύση και τον Άγγελο. Μια μεγάλη Επιχείρηση την οποία διοικεί η οικογένεια.

Οι φωτογραφίες είναι του Νίκου Ψαθογιαννάκη.

Γιώργος Πλέσσας & Πέτρος Πλέσσας (φωτό)

Ο νεότερος της παρέας, ο γεννηµένος το 1985 Πέτρος Πλέσσας, ασχολείται για πρώτη φορά µε τα διοικητικά µιας ποδοσφαιρικής οµάδας και τι καλύτερο ξεκίνηµα για έναν νέο άνθρωπο από την ιστορική οµάδα της Παναχαϊκής. Ο ίδιος δεν κρύβει τη χαρά του για το γεγονός της συµµετοχής στο εγχείρηµα της Παναχαϊκής Συµµαχίας µαζί µε µια οµάδα σοβαρών και υγειών Πατρινών επιχειρηµατιών που θέλουν να προσφέρουν στην οµάδα. «Είναι µια γιορτή για την Πάτρα και είµαστε βέβαιοι ότι θα γίνει κάτι καλό και µεγάλο για την οµάδα και την πόλη», σηµειώνουν χαρακτηριστικά οι Γιώργος και Πέτρος Πλέσσας.

*Εκ παραδρομής στην έντυπη έκδοση ο Γιώργος Πλέσσας αναφέρεται ως Διονύσης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight