Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Και οι "45 Γιάννηδες" στο The Best Comedy Week! - Μια κωμωδία για τη σουρεαλιστική καθημερινότητα, παραγωγή του φεστιβάλ γέλιου της Πάτρας

Και οι "45 Γιάννηδες" στο The ...

Από 3 έως 11 Δεκεμβρίου, για 2η χρονιά από το thebest.gr

Μια ολόφρεσκια μουσικοθεατρική κωμωδία για τη σουρεαλιστική καθημερινότητα θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά στα πλαίσια του the Best Comedy Week 2016 για 2 βραδιές στο Cafe Tag και στο Cafe Συνδετήρας.

Τα πρωτότυπα κείμενα υπογράφουν ο δημοσιογράφος και συγγραφέας Κωνσταντίνος Μάγνης και ο συγγραφέας Τηλέμαχος Τσαρδάκας, ενώ την πρωτότυπη μουσική και τα τραγούδια ο συνθέτης Χριστόφορος Γερμενής. Παίζουν οι Παναγιώτης Τσίτσας, Μαρία Καραμάνη και Δημοσθένης Χριστόπουλος.

Πρόκειται για μια παράσταση που αποτελείται από πολλές μικρές σύντομες κωμικές ιστορίες καθημερινής Ελληνικής πραγματικότητας, δηλαδή ιστορίες σουρεαλισμού και αλήθειας, τραγικές και αστείες την ίδια στιγμή. Ήρωες της παράστασης είναι ταξιτζήδες, δημοσιογράφοι, αεροσυνοδοί, σύζυγοι, Προπατζήδες, καπνιστές, αντι-καπνιστές, απολυμένοι, νεκροί, ζωντανοί, νεκροθάφτες, ραδιοφωνικοί παραγωγοί, αστοί, βλάχοι, φίλοι, προδότες, τεθλιμμένοι. Είναι όλοι θυμωμένοι μέσα τους, ονομάζονται όλοι Γιάννηδες και είναι όλοι καθημερινοί, κανονικοί, ημίτρελλοι Έλληνες.

Τη σκηνοθεσία της παράστασης επιμελήθηκαν από κοινού ο Τηλέμαχος Τσαρδάκας και ο Παναγιώτης Τσίτσας.

Μια παραγωγή ειδικά για το The Best Comedy Week 2016.

Πρεμιέρα παραστάσεων το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου στις 21.00 στο Cafe Συνδετήρας και την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου στις 21.00 στο Cafe Tag.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight