Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Η μάνα του 22χρονου φοιτητή Νίκου Καραπάνου ξεσπά για τον οδηγό που ευθύνεται για το θάνατο του γιου της και ξανασυνελήφθη μεθυσμένος

Η μάνα του 22χρονου φοιτητή Νίκου Καραπά...

«Δυστυχώς μου σκότωσε το παιδί και αυτός εξακολουθεί να είναι ελεύθερος»

Την οργή της μητέρας του 22χρονου φοιτητή Νίκου Καραπάνου, ο οποίος σκοτώθηκε σε τροχαίο πριν από περίπου ένα χρόνο, προκάλεσε η είδηση ότι ο 40χρονος που ευθύνεται για τον θάνατο του γιού της, συνελήφθη και πάλι μεθυσμένος. «Δυστυχώς μου σκότωσε το παιδί και αυτός εξακολουθεί να είναι ελεύθερος», δήλωσε η μάνα εκφράζοντας την απογοήτευση της για τους νόμους.

*(πρώτη ενημέρωση 7-11-2016)

Μιλώντας στο protothema.gr, είπε:

«Έχω οργή για αυτόν τον άνθρωπο, αλλά και μεγάλη απογοήτευση για τον Έλληνα νομοθέτη με τις μικρές ποινές που δεν προστατεύει το κοινωνικό σύνολο και φόβο πως θα έχουμε κι άλλο θύμα από τον συγκεκριμένο άνθρωπο διότι όταν κάποιος επανειλημμένα πίνει και χρησιμοποιεί πολυτελέστατα αυτοκίνητα, παρόλο που στερείται άδειας οδήγησης, καταλαβαίνετε ότι εγκυμονεί κινδύνους για το κοινωνικό σύνολο.

Το παιδί μου δεν γυρίζει πίσω, έχασα ένα διαμάντι, η ζωή μου καταστράφηκε αλλά θα καταστραφούν και οι ζωές κι άλλων ανθρώπων όσο αυτός ο άνθρωπος κυκλοφορεί ελεύθερος έξω. Όταν σκότωσε με το αμάξι του το παιδί μου είχε 1,87ml ανά λίτρο αίματος με ανώτατο επιτρεπόμενο όριο 0,5.

Δυστυχώς για το νόμο είναι πλημμέλημα το να σκοτώνεις άνθρωπο με το αυτοκίνητο και μάλιστα εν μέθη. Θα πήγαινε αυτόφωρο τότε αλλά έκανε τον τραυματία και δεν προφυλακίστηκε ποτέ. Δυστυχώς μου σκότωσε το παιδί και αυτός εξακολουθεί να είναι ελεύθερος».

Στο protothema.gr μίλησε και ο θείος και νονός του 22χρονου φοιτητή Κώστας Καραπάνος για τον άδικο χαμό του ανιψιού του.

«Δεν έγινε τίποτα απολύτως. Σάββατο πρωί είχε γίνει το τροχαίο και αυτός έκανε τον τραυματία. Κάθισε μέχρι την Τρίτη στο νοσοκομείο και μετά έφυγε χωρίς καμία συνέπεια. Ο ανιψιός μου πήγαινε με 50 χιλιόμετρα και ερχόταν ο άλλος μεθυσμένος από την αντίθετη κατεύθυνση, ενώ είχε περάσει δύο κόκκινα φανάρια και πήγε και έπεσε πάνω στο δικό μας το παιδί.

Οδηγεί συνεχώς μεθυσμένος μέχρι χτες το πρωί που έπεσε πάλι στα χέρια της αστυνομίας, μεθυσμένος. Και ξέρετε τι θα γίνει πάλι; Θα του αφαιρεθεί το δίπλωμα πάλι για έξι μήνες και αυτός θα συνεχίσει να οδηγεί πάλι μεθυσμένος και χωρίς δίπλωμα» τονίζει και προσθέτει:

«Δυστυχώς ο Νίκος μας δεν κατάφερε να ολοκληρώσει τις σπουδές του και να πραγματοποιήσει τα όνειρά του, που ήταν συνυφασμένα με τη βοήθεια και τη γιατρειά των συνανθρώπων του. Ελπίζουμε ο Νίκος μας να είναι το τελευταίο θύμα αυτού του ασυνείδητου ανθρώπου».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πάτρα: Πέρυσι οδηγούσε μεθυσμένος και ευθύνεται για τον θάνατο του φοιτητή ιατρικής Νίκου Καραπάνου - Χθες συνελήφθη να οδηγεί πάλι μεθυσμένος

Πάτρα:Μια εικόνα, τόσος πόνος! Λουλούδια και κεριά για τον Νίκο Καραπάνο, ανάμεσα στα συντρίμια - ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ

Πάτρα: Θρήνος στην κηδεία του 22χρονου φοιτητή της Ιατρικής που έπεσε θύμα τροχαίου


 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις