Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Πέρυσι οδηγούσε μεθυσμένος και ευθύνεται για τον θάνατο του φοιτητή ιατρικής Νίκου Καραπάνου - Χθες συνελήφθη να οδηγεί πάλι μεθυσμένος

Πάτρα: Πέρυσι οδηγούσε μεθυσμένος και ευ...

Σήμερα οδηγείται πάλι στα δικαστήρια

Στο αυτόφωρο οδηγείται σήμερα ένας 40χρονος που εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς να οδηγεί χθες τα ξημερώματα σε κατάσταση μέθης. Σύμφωνα με τους δικηγόρους της οικογένειας του 22χρονου Νίκου Καραπάνου που πριν από ένα χρόνο έχασε τη ζωή του σε τροχαίο στην Ηρώων Πολυτεχνείου πρόκειται για τον ίδιο άνθρωπο που ευθύνεται για το θάνατο του φοιτητή ιατρικής  και από τον οποίο είχε τότε αφαιρεθεί το δίπλωμα.

Αυτές τις ημέρες συμπληρώνεται ένας χρόνος από το θάνατο  του άτυχου νέου.

Το Σωματείο «Κένταυρος» σε ανακοίνωσή του αναφέρει:

«Το Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2016 κλείνει ένας χρόνος (πάρα δύο ημέρες) που ο αγαπημένος αθλητής και πάνω από όλα φίλος μας Νίκος Καραπάνος έφυγε από κοντά μας και η συγκεκριμένη ημέρα έχει οριστεί ως ημέρα πένθους και μνήμης, πέρα από την οικογένειά του και για τη δική μας οικογένεια, τον Κένταυρο.

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι  την ημέρα αυτή 09.00 το πρωί θα τελεστεί το ετήσιο μνημόσυνο του φίλου μας στον Ι.Ν.Αγίου Ανδρέα, όπου έξωθεν του ναού θα υπάρχει κινητή μονάδα εθελοντικής αιμοδοσίας και δωρεάς νωτιαίου μυελού, για όποιον επιθυμεί να συνδράμει.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας και ώρα 20:00 στο κλειστό γυμναστήριο του Πανεπιστημίου Πατρών η ομάδα μας, ως ελάχιστο φόρο τιμής για τον Νίκο μας, έχει διοργανώσει έναν φιλικό αγώνα στη μνήμη του με την αντίστοιχη ομάδα μπάσκετ του Πανεπιστημίου στο οποίο φοιτούσε (στην Ιατρική σχολή),όπου θα αγωνιστούν οι συμπαίκτες του από τη μπασκετική του οικογένεια τον Κένταυρο και οι συμφοιτητές του από την ακαδημαϊκή του φοίτηση.

Προσκαλούμε όλους τους φίλους του άλλα και όσους  γνώριζαν τον Νικόλα μας να δώσουν το παρών, προκειμένου να θυμηθούμε τον φίλο μας και να ξέρει εκεί που είναι ότι δε θα τον ξεχάσουμε ποτέ και θα μας λείπει πάντα…».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πάτρα:Μια εικόνα, τόσος πόνος! Λουλούδια και κεριά για τον Νίκο Καραπάνο, ανάμεσα στα συντρίμια - ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ

Πάτρα: Θρήνος στην κηδεία του 22χρονου φοιτητή της Ιατρικής που έπεσε θύμα τροχαίου

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις