Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Ένας χρόνος από το θάνατο του Νίκου Καραπάνου-Μνημόσυνο, αιμοδοσία και αγώνας μπάσκετ αύριο στη μνήμη του

Πάτρα: Ένας χρόνος από το θάνατο του Νίκ...

Από την οικογένεια, τους συμφοιτητές και τους συναθλητές του

Ένας χρόνος συμπληρώθηκε από την ημέρα που ο 22χρονος φοιτητης της ιατρικής Πατρών Νίκος Καραπάνος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο στην Ηρώων Πολυτεχνείου.

Αύριο στις 9  το πρωί θα τελεστεί το ετήσιο μνημόσυνο στον Ι.Ν.Αγίου Ανδρέα, όπου έξωθεν του ναού θα υπάρχει κινητή μονάδα εθελοντικής αιμοδοσίας και δωρεάς νωτιαίου μυελού, για όποιον επιθυμεί να συνδράμει.

Το Σωματείο «Κένταυρος», μέλος του οποιου υπήρξε ο άτυχος νέος, σε ανακοίνωσή του αναφέρει :

«Το Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2016 κλείνει ένας χρόνος (πάρα δύο ημέρες) που ο αγαπημένος αθλητής και πάνω από όλα φίλος μας Νίκος Καραπάνος έφυγε από κοντά μας και η συγκεκριμένη ημέρα έχει οριστεί ως ημέρα πένθους και μνήμης, πέρα από την οικογένειά του και για τη δική μας οικογένεια, τον Κένταυρο.

Το απόγευμα του Σαββάτου και ώρα 20:00 στο κλειστό γυμναστήριο του Πανεπιστημίου Πατρών η ομάδα μας, ως ελάχιστο φόρο τιμής για τον Νίκο μας, έχει διοργανώσει έναν φιλικό αγώνα στη μνήμη του με την αντίστοιχη ομάδα μπάσκετ του Πανεπιστημίου στο οποίο φοιτούσε (στην Ιατρική σχολή),όπου θα αγωνιστούν οι συμπαίκτες του από τη μπασκετική του οικογένεια τον Κένταυρο και οι συμφοιτητές του από την ακαδημαϊκή του φοίτηση.

Προσκαλούμε όλους τους φίλους του άλλα και όσους  γνώριζαν τον Νικόλα μας να δώσουν το παρών, προκειμένου να θυμηθούμε τον φίλο μας και να ξέρει εκεί που είναι ότι δε θα τον ξεχάσουμε ποτέ και θα μας λείπει πάντα…».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η μάνα του 22χρονου φοιτητή Νίκου Καραπάνου ξεσπά για τον οδηγό που ευθύνεται για το θάνατο του γιου της και ξανασυνελήφθη μεθυσμένος



Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις