Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Κάναμε ολόκληρη τη διαδρομή από το δημοτικό πάρκινγκ μέχρι το κέντρο με το λεωφορείο του Δήμου και τεστάραμε τα νέα μέτρα στάθμευσης - ΦΩΤΟ

Πάτρα: Κάναμε ολόκληρη τη διαδρομή από τ...
Τσίχλα Κωνσταντίνα
[email protected] , Facebook Page

Σχεδόν άδειο το πάρκινγκ στην Παπαφλέσσα - Ελάχιστοι οι πειβάτες στα λεωφορεία

Τρεις μέρες πέρασαν από την επίσημη εφαρμογή των νέων μέτρων ελεγχόμενης στάθμευσης στην Πάτρα με τους πολίτες να δυσκολεύονται να συνηθίσουν τα νέα δεδομένα. Λίγοι είναι εκείνοι που παρκάρουν στα Δημοτικά parking, ακόμα λιγότεροι όσοι χρησιμοποιούν τα λεωφορεία του Δήμου για την μετακίνηση τους προς το κέντρο της πόλης.

Πάτρα - Ελεγχόμενη στάθμευση: Άρχισαν να "πέφτουν" τα πρώτα πρόστιμα - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Ελεγχόμενη Στάθμευση: Οι Πατρινοί δεν… «έξυσαν» κι ο Δήμος τους… «έγραψε» - Πάνω από 200 κλήσεις σε μια μέρα!

Εμείς κάναμε ολόκληρη τη διαδρομή, με λεωφορείο του Δήμου, από το parking που βρίσκεται απέναντι από την οδό Παπαφλέσσα μέχρι τον Μόλο της Αγίου Νικολάου.

Αρχικά παρατηρήσαμε ότι στο parking από το οποίο ξεκινά το λεωφορείο ελάχιστα αυτοκίνητα ήταν σταθμευμένα.  Αυξήθηκαν, κατά κάποιο τρόπο, μετά τις 13:00.

Με 4 επιβάτες το λεωφορείο του Δήμου ξεκίνησε την διαδρομή του και έκανε μια στάση στο parking του Φάρου το οποίο ήταν γεμάτο αυτοκίνητα. Ακόμα περισσότερα παρκαρισμένα αυτοκίνητα συναντήσαμε στο ΚΕΠ αλλά και στον χώρο του Μόλου.

Φαίνεται πως οι Πατρινοί είτε δεν έχουν ενημερωθεί για την χρήση των λεωφορείων του Δήμου είτε δεν έχουν συνηθίσει να αφήνουν τα αυτοκίνητα τους λίγο πιο μακριά από το κέντρο.

Προς το παρόν γι αυτή την διαδικασία χρησιμοποιούνται δυο λεωφορεία που εκτελούν το δρομολόγια ανά δέκα λεπτά περίπου.

Τα δρομολόγια διακόπτονται τις μεσημεριανές ώρες ενώ ακόμα δεν έχει παρθεί απόφαση για το αν θα λειτουργούν δρομολόγια το απόγευμα της Δευτέρας και της Τετάρτης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις