Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Δεν έγιναν οι πλειστηριασμοί – Συγκέντρωση έξω από τα Δικαστήρια – Απείχαν οι συμβολαιογράφοι από τη διαδικασία – ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Πάτρα: Δεν έγιναν οι πλειστηριασμοί – Συ...
Βγενόπουλος Φάνης

Δεν αποκλείουν να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους οι συμβολαιογράφοι

Κανένας πλειστηριασμός ακινήτου για χρέη δεν έγινε το απόγευμα της Τετάρτης στο Ειρηνοδικείο της Πάτρας. Ενεργοί πολίτες συγκεντρώθηκαν και σήμερα έξω από την αίθουσα των συνεδριάσεων, όπως κάθε Τετάρτη, επί της οδού Μαιζώνος, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα της Κίνησης Υπεράσπισης Κοινωνικών Αγαθών.

Ωστόσο, σήμερα απείχαν και οι συμβολαιογράφοι από τη συνεδρίαση, στο πλαίσιο της πανελλαδικής κινητοποίησης του κλάδου, μετά τα επεισόδια που έγιναν στα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης.

Μιλώντας στο thebest.gr, η γραμματέας του Συλλόγου Συμβολαιογράφων Εφετείου Πατρών Διονυσία Γκαδόλου, υπογράμμισε ότι η απόφαση του κλάδου για αποχή από τα καθήκοντά του είναι καθολική σε όλη την Ελλάδα.

Για το λόγο αυτό, άλλωστε, δεν δόθηκε καμία εξαίρεση στους συμβολαιογράφους από τον Σύλλογο να συμμετάσχουν στη σημερινή διαδικασία πλειστηριασμών.

Μάλιστα, οι συμβολαιογράφοι δεν αποκλείουν να κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις τους, εάν απαιτηθεί, απόφαση που θα ληφθεί κατά τη διάρκεια των γενικών συνελεύσεων των κατά τόπους συλλόγων.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΕΚΠΟΙΖΩ Πάτρας Τάσος Νικολαδάκης, που συμμετείχε στη σημερινή κινητοποίηση, μιλώντας στο thebest.gr, υπογράμμισε ότι στη σημερινή συνεδρίαση του Ειρηνοδικείου δεν προσήλθαν, ούτε οι συμβολαιογράφοι, ούτε τυχόν ενδιαφερόμενοι για τα υπό πλειστηριασμό ακίνητα.

Τόνισε δε, ότι οι κινητοποιήσεις θα συνεχιστούν.

Να σημειωθεί ότι κατά τη σημερινή κινητοποίηση η παρουσία της Αστυνομίας, ήταν ιδιαίτερα διακριτική, όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις