Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Επιτυχημένη η εκδήλωση των μηχανικών του ΤΕΕ Δυτ. Ελλάδας, παρουσία Στασινού

Επιτυχημένη η εκδήλωση των μηχανικών του...

Συζητήθηκαν όλα σχεδόν τα θέματα που αφορούν στη δύσκολη καθημερινότητα των μηχανικών

Μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή συναδέλφων είχε η χθεσινή εκδήλωση που διοργάνωσε η Δημοκρατική Κίνηση Μηχανικών, Περιφερειακού Τμήματος Δυτικής Ελλάδας, με κεντρικό ομιλητή τον Πρόεδρο του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας κ. Γιώργο Στασινό.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε πολύ φιλικό κλίμα, ενώ συζητήθηκαν όλα σχεδόν τα θέματα που αφορούν στη δύσκολη καθημερινότητα των Μηχανικών.  Μέρος της ομιλίας, αφιερώθηκε στην ενημέρωση των συναδέλφων, από τον Πρόεδρο του ΤΕΕ, για τις κρίσιμες καταστροφικές επιλογές ή παραλήψεις της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, που δυσκολεύουν ακόμα περισσότερο τον τεχνικό κλάδο.

Οι συνάδελφοι είχαν τη δυνατότητα να μεταφέρουν προβληματισμούς και αγωνίες στον κ. Στασινό ενώ εκείνος με τη σειρά του δεσμεύτηκε με κάθε δυνατή δράση να προσπαθεί για τη βελτίωση των σημερινών συνθηκών.

Εν όψει των επερχόμενων εκλογών στο ΤΕΕ, η ΔΚΜ/ΤΔΕ δηλώνει παρούσα και πιο ανανεωμένη από ποτέ υπόσχεται να είναι δίπλα στον κάθε συνάδελφο μηχανικό που πλήττεται από τις επιλογές των κυβερνόντων που κατέστρεψαν την επαγγελματική μας ζωή.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις