Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα:Κινητοποίηση στη ΔΕΗ αύριο το πρωί για τη διακοπή του ηλεκτρικού σε ευπαθείς ομάδες

Πάτρα:Κινητοποίηση στη ΔΕΗ αύριο το πρωί...

Με αφορμή το περιστατικό με την ηλικιωμένη στην Αγία Αικατερίνη

Αύριο στις Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου στις 10.30 το πρωί θα πραγματοποιηθεί η κινητοποίηση του ΠΑΜΕ και του Συνδικάτου Εργαζομένων ΟΤΑ Ν. Αχαίας, έξω από τα γραφεία της ΔΕΗ στην Πάτρα επί της Ακτής Δυμαίων.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση «Ο Πρόεδρος του Τοπικού Παραρτήματος της ΔΕΗ στην Πάτρα Θ. Κανελλόπουλος με ανακοίνωση του, επαναλαμβάνει τις αντεργατικές αντιδραστικές του θέσεις, ντυμένες με λαϊκίστικες εκφράσεις για να συγκαλύψει τον αντιδραστικό  χαραχτήρα τους. Στρεβλώνει και συκοφαντεί την δράση και τις θέσεις του Δ.Σ του Συνδικάτου Ο.Τ.Α Ν. Αχαΐας.

Θυμίζουμε στον Κο Πρόεδρο του σωματείου της ΔΕΗ ότι, το Δ.Σ του Συνδικάτου μας δίνει λόγο και απολογείται μόνο στους εργαζόμενους. Ο Κος Θ. Κανελλόπουλος υπερηφανεύεται για τις θέσεις και την πολιτική της ΔΑΚΕ και του πολιτικού της φορέα την Ν. Δ. !!! Ο Κος  Κανελλόπουλος μπορεί να λέει και να αισθάνεται όπως θέλει…! ! Οι εργαζόμενοι όμως βιώνουν καθημερινά στην πλάτη τους το βάρος της πολιτικής που εφάρμοσε η Ν.Δ. και συνεχίζει με συνέπεια  και η σημερινή  κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ φορτώνοντας τα βάρη στις πλάτες των εργαζομένων.

Είναι γνωστή η πολιτική της  ΔΑΚΕ στο Συνδικαλιστικό κίνημα, στα σωματεία και κυρίως στην ΓΣΕΕ και την ΑΔΕΔΥ, που  με την τακτική της συναίνεσης και της υποταγής στην αντεργατική πολιτική και του «κοινωνικού διαλόγου»  έβαλε πλάτη να περάσουν οι ιδιωτικοποιήσεις στα κοινωνικά αγαθά  όπως είναι το ρεύμα και το νερό,   την κατάργηση των Σ.Σ.Ε στις μειώσεις μισθών και συντάξεων, το τσάκισμα των εναπομεινάντων δικαιωμάτων μας.  Με τις θέσεις σας και την δράση σας ρίξατε στην εξαθλίωση μεγάλα τμήματα του λαού μας και τώρα φτάσατε στο σημείο να πρωτοστατείτε, να κόβετε το ρεύμα και βυθίζετε στο σκοτάδι τα λαϊκά νοικοκυριά !

Φτάσατε στο σημείο να υπερηφανεύεστε ότι μέσα στο καλοκαίρι, βγάλατε ανακοίνωση να ενημερώσετε τους ενταγμένους στο (ΚΟΤ) Κοινωνικό Τιμολόγιο, «να αποβάλουν την λαθεμένη αντίληψη ότι δεν θα τους κόψει το ρεύμα η ΔΕΗ και ότι κι αυτοί θα βρεθούν στο σκοτάδι σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία» !!! (Δηλαδή λέτε στους φτωχούς, άνεργους και ΑΜΕΑ, ότι αν δεν πληρώσετε…μπορεί να σας κοστίσει και την ίδια σας τη ζωή!!!

Το Συνδικάτο μας όπως έκανε στο παρελθόν πολλές φορές, έτσι θα πράξει και στο μέλλον, όπου χρειαστεί, μαζί με τους εργαζόμενους που υποφέρουν από την πολιτική σας, θα πρωτοστατεί, να μην μείνει κανένα σπίτι εργαζόμενου ή άνεργου χωρίς ρεύμα!! Δεν θα σας επιτρέψουμε να μας γυρίσετε στην εποχή των σπηλαίων!!!

Οι εργαζόμενοι σήμερα έχουν μεγάλη πείρα και μπορούν να βγάλουν  τα  συμπεράσματα τους.  Χρειάζεται να καταδικάσουν τις αντεργατικές , αντιδραστικές σας θέσεις  του εργοδοτικού-κυβερνητικού συνδικαλισμού που εκπροσωπείται και  να σας γυρίσουν την πλάτη!!! Χρειάζεται οι εργαζόμενοι τώρα να συσπειρωθούν στα ταξικά συνδικάτα, που στην σημαία τους έχουν μόνο τα συμφέροντα της εργατικής τάξης!

Να πορευτούμε σε κατεύθυνση διεκδίκησης όλων των δικαιωμάτων μας και του πλούτου που παράγουμε, σε σύγκρουση και ρήξη για την ανατροπή της αντεργατικής πολιτικής».

Διαβαστε επισης

Πάτρα: Επανασύνδεσε το ρεύμα στην ηλικιωμένη που ζούσε με μηχανική υποστήριξη στην Αγία Αικατερίνη η ΔΕΗ - Τι απαντά

Πάτρα: Κινητοποίηση του ΠΑΜΕ στη ΔΕΗ-Αγανάκτιση για τη διακοπή ρεύματος σε ηλικιωμένη ασθενή

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις