Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Συνέλαβαν 52χρονο με ιστορικό πολλών κλοπών στο βιογραφικό του και ο 42χρονος συνεργός του

Πάτρα: Συνέλαβαν 52χρονο με ιστορικό πολ...

Από την έως τώρα έρευνα έχουν εξιχνιαστεί έξι κλοπές καταστημάτων

Ένας 52χρονος στην Πάτρα, ο οποίος είχε διέπραξε σωρεία κλοπών σε καταστήματα της πόλης, συνελήφθη από την ομάδα ΔΙ.ΑΣ. μετά από έρευνα, όπως και ο 42χρονος συνεργός του. Στην μέχρι τώρα έρευνα έχουν εξιχνιαστεί 6 κλοπές.

Ο 52χρονος πιάστηκε επ αυτοφώρω χθες το απόγευμα μαζί με τους δυο συνεργούς του, καθώς αφαιρούσαν από πρατήριο υγρών καυσίμων στην Πάτρα, με τη μέθοδο της απασχόλησης, μια φιάλη ουίσκι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της αστυνομίας:

«Συνελήφθησαν, χθες (28-08-2016) το απόγευμα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας, δυο ημεδαποί άνδρες, ηλικίας 52 και 42 ετών, κατηγορούμενοι για  κλοπές.

Σε βάρος του 52χρονου σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, για διάπραξη διακεκριμένων κλοπών, ενώ ο 42χρονος συνεργός  του και ένα  ακόμα άτομο, του οποίου τα στοιχεία δεν έχουν ταυτοποιηθεί και  αναζητείται κατηγορούνται για κλοπή.

Ειδικότερα, χθες το απόγευμα, ο 52χρονος μαζί με τους δυο συνεργούς του, αφαίρεσαν από πρατήριο υγρών καυσίμων στην Πάτρα, με τη μέθοδο της απασχόλησης, μια φιάλη ουίσκι, αλλά συνελήφθησαν, σε κοντινή απόσταση, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που περιπολούσαν στην περιοχή.

Από την αστυνομική έρευνα που ενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πατρών προέκυψε ότι ο 52χρονπος, το τελευταίο τετράμηνο, είχε διαπράξει άλλες πέντε κλοπές σε καταστήματα της Πάτρας, αφαιρώντας κυρίως ηλεκτρονικές συσκευές.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.»

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δεν σταμάτησε στο σήμα των αστυνομικών και τράκαρε με δικυκλιστή της ΔΙΑΣ...Κυνηγητό στο κέντρο της Πάτρας

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις