Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αγρίνιο: Κινητοποίησαν όλη την αστυνομική δύναμη δύο νεαροί που δεν σταμάτησαν σε "μπλόκο"

Αγρίνιο: Κινητοποίησαν όλη την αστυνομικ...

Χωρίς δίπλωμα ο ένας και με ακατέργαστη κάνναβη πάνω του ο δεύτερος δικυκλιστής

Σήκωσαν τον κόσμο στο πόδι, κινητοποίησαν όλη τη διαθέσιμη αστυνομική δύναμη και λίγο έλειψε να προκαλέσουν τροχαία ατυχήματα, δυο νεαροί που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα και έπεσαν σε μπλόκο της Ο.Π.Κ.Ε., για να συλληφθούν λίγο αργότερα μετά από περιπετειώδη καταδίωξη!

Κι όλα αυτά, επειδή ο 20χρονος οδηγός δεν είχε… δίπλωμα οδήγησης και ο 21χρονος συνοδηγός του είχε πάνω του μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης!

Οι δυο επιβάτες της μοτοσικλέτας δεν υπάκουσαν σε σήμα των αστυνομικών να σταματήσουν για έλεγχο στο 91ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Αγρινίου-Ιωαννίνων και ανέπτυξαν ταχύτητα με επικίνδυνους ελιγμούς.

Οι αστυνομικοί τους καταδίωξαν και μετά από δύο χιλιόμετρα κατάφεραν να τους εγκλωβίσουν. Μόλις πήγαν να τους συλλάβουν, όμως, οι… «ζόρικοι» ύποπτοι προσπάθησαν να αντισταθούν χτυπώντας τους!

Τελικά, δεν απέφυγαν τις χειροπέδες και προσήχθησαν στο τμήμα Κατούνας, όπου σχηματίστηκε σε βάρος τους δικογραφία για αντίσταση, παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών, διατάραξη της ασφάλειας συγκοινωνιών και παραβάσεις του ΚΟΚ καθώς, εκτός από δίπλωμα, ο οδηγός δεν διάθετε ούτε ασφαλιστήριο για τη μηχανή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αγρίνιο: Τράκαρε σε κολόνα μετά σε σπίτι, κατέβηκε από το αμάξι και εξαφανίστηκε

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις