Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αχαΐα: Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια κοπέλας που χάθηκε στη Χαλανδρίτσα – Βρέθηκε μετά από ολονύχτια έρευνα της Πυροσβεστικής

Αχαΐα: Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια κοπ...

Η γυναίκα ειδοποίησε τις αρχές μέσω του 112

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια μιας γυναίκας η οποία χάθηκε στο δρόμο από τα Καλάβρυτα προς την Πάτρα, στην περιοχή της Χαλανδρίτσας, τα ξημερώματα της Κυριακής. Η γυναίκα ηλικίας περίπου 30 ετών, ξεκίνησε το βράδυ του Σαββάτου από τα Καλάβρυτα με προορισμό στην Πάτρα. Ωστόσο, μπερδεύτηκε στη διαδρομή και βρέθηκε σε αγροτική περιοχή στον Άγιο Κωνσταντίνο Χαλανδρίτσας.

Ευτυχώς για την ίδια, φρόντισε να ειδοποιήσει τις Αρχές μέσω του τηλεφωνικού αριθμού έκτακτης ανάγκης 112. Στις 2.55 τα ξημερώματα της Κυριακής ειδοποιήθηκε για το σήμα η Πυροσβεστική Υπηρεσία, η οποία έστησε επιχείρηση για τον εντοπισμό της, υπό την καθοδήγηση του διοικητή της Υπηρεσίας στην Πάτρα Ιωάννη Πετρούτσου.

Άμεσα κινητοποιήθηκαν άνδρες της 6ης ΕΜΑΚ και όχημα από τη Χαλανδρίτσα και μετά από ολονύχτια έρευνα κατάφεραν να την εντοπίσουν στις 6.30 το πρωί της Κυριακής.

Η κοπέλα ήταν καλά στην υγεία της.

Να σημειωθεί ότι οι πολίτες που βρίσκονται σε κίνδυνο μπορούν να καλούν το 112 μέσω του κινητού τους τηλεφώνου, χωρίς χρέωση, ακόμη και δεν έχουν σήμα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις