Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Στοιβάζουν τους στρατιώτες γυμνούς και τους λιντσάρουν-Σοβαρά αντίποινα στους στασιαστές της Τουρκίας-Οι ΗΠΑ σταματούν τις πτήσεις προς την Κωνσταντινούπολη

Στοιβάζουν τους στρατιώτες γυμνούς και τ...

Κατά τα άλλα η ομαλότητα στην Τουρκία... επανέρχεται...

Σε σοβαρά αντίποινα φαίνεται να υποβάλλονται οι στρατιώτες που συμμετείχαν στην απόπειρα πραξικοπήματος χθες βράδυ στην Τουρκία.Η τούρκικη κυβέρνηση φαίνεται να είναι αποφασισμένη να τους τιμωρήσει,όπως δείχνουν και οι  εικόνες που δημοσιεύονται τις τελευταίες ώρες στα social media.

Συγκεκριμένα, δεκάδες στρατιώτες έχουν μεταφερθεί σύμφωνα με πληροφορίες στην πόλη Σιρνάκ της Τουρκίας και όπως φαίνεται και στην παρακάτω φωτογραφία που έδωσε στη δημοσιότητα η δημοσιογράφος των «Times» Χάνα Λουσίντα Σμιθ, είναι γυμνοί και στοιβαγμένοι μέσα σε έναν μεγάλο χώρο.

Γκιουλέν:"Το πραξικόπημα ήταν στημένο"-Το πρώην δεξί χέρι του Ερντογάν που τώρα θέλει την "κεφαλη του επί πίνακι"

Άλλες φωτογραφίες δείχνουν τους πραξικοπηματίες γυμνούς να παραδίδονται σε αστυνομικούς και σε πολίτες, οπαδούς του κυβερνώντος κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (ΑΚΡ)) του προέδρου Ερντογάν.

Τουρκία: 265 οι νεκροί από την απόπειρα πραξικοπήματος – Συνελήφθησαν 2.745 δικαστές και εισαγγελείς – Στους δρόμους οι Τούρκοι - ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

Ο Ερντογάν «ξηλώνει» χιλιάδες στρατιωτικούς και δικαστές – Στους δρόμους οι οπαδοί του

Η τουρκική κυβέρνηση έχει ανακτήσει τον έλεγχο σε όλη τη χώρα, διαβεβαίωσε υψηλόβαθμος Τούρκος αξιωματούχος μιλώντας στο Reuters.Ο ίδιος παραδέχθηκε ότι λίγες ομάδες πραξικοπηματιών αντιστέκονται ακόμη στην Κωνσταντινούπολη, αλλά καθησύχασε λέγοντας ότι δεν αποτελούν πλέον κίνδυνο.

«Υπάρχουν επίσης λίγα σημαντικά στελέχη του στρατού που δεν έχουν συλληφθεί», πρόσθεσε ο αξιωματούχος, συμπληρώνοντας ότι είναι πολύ πιθανό να συλληφθούν σύντομα.




Μετά από την απόπειρα πραξικοπήματος και τα όσα ακολούθησαν, η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Αεροπορίας των ΗΠΑ απαγόρευσε σε όλες τις αεροπορικές εταιρείες να πραγματοποιούν απευθείας πτήσεις από την Τουρκία προς τις ΗΠΑ και αντιστρόφως.

Στην επείγουσα ειδοποίηση που εξέδωσε η FAA, απαγορεύει σε όλα τα εμπορικά και ιδιωτικά αεροσκάφη να εκτελούν πτήσεις από και προς την Τουρκία.

«Η FAA παρακολουθεί την κατάσταση στην Τουρκία σε συντονισμό με τους εταίρους μας στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ και το υπουργείο Εσωτερικής Ασφαλείας και θα επικαιροποιεί τους περιορισμούς καθώς η κατάσταση θα εξελίσσεται», αναφέρει η ανακοίνωση.

Από το Βερολίνο, τόσο ο γερμανός υπουργός Εξωτερικών Φράνκ Βάλτερ Στάινμαϊερ όσο και ο ευρωπαίος επίτροπος Γκίντερ Έτινγκερ, απηύθυνε προειδοποίηση στον Τούρκο Πρόεδρο να μην περιορίσει περαιτέρω τα θεμελιώδη δημοκρατικά δικαιώματα στην Τουρκία μετά το αποτυχημένο πραξικοκόπημα ενώ ο ηγέτης των πρασίνων  Τσεμ Εζντεμίρ κάνει λόγο για ενίσχυση της εξουσίας του Ερντογάν.



Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις