Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Πάτρα: Τι γίνεται με το Δασύλλιο - Γιατί δεν ενδιαφέρεται κανείς για το πασίγνωστο καφέ-μπάρ-εστιατόριο με την κορυφαία θέα - ΗΧΗΤΙΚΟ

Πάτρα: Τι γίνεται με το Δασύλλιο - Γιατί...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Ο αντιδήμαρχος οικονομικών μιλά στο thebest.gr

Το Δασύλλιο παραμένει κλειστό και κανείς δεν ενδιαφέρεται προς το παρόν να το λειτουργήσει. Ο λόγος για το καφε-μπαρ-εστιατόριο με την προνομιακή θέα, από το οποίο κάποια στιγμή έχει περάσει όλη η Πάτρα.

Το οποίο, ωστόσο, αν και ανακαινίσθηκε, βελτιώθηκε και λειτούργησε σε πιο μοντέρνα εκδοχή τα τελευταία χρόνια, εδώ και αρκετούς μήνες έβαλε λουκέτο.

Είναι γεγονός ότι περιζήτητα ακίνητα "φιλέτα" της πόλης, λόγω κρίσης τα τελευταία χρόνια παραμένουν στα αζήτητα. Είναι χαρακτηριστικό το ότι κάποια χρόνια πριν, στην προηγούμενη προκήρυξη για ενοικίαση του χώρου, το ενδιαφέρον που είχε εκδηλωθεί ήταν πολύ έντονο.

Ο αναπληρωτής δημάρχου, αντιδήμαρχος οικονομικών προσόδων και τοπικής οικονομίας Παναγιώτης Μελάς, μίλησε στο thebest.gr για το ακίνητο του Δασυλλίου και το άκαρπο του πρόσφατου διαγωνισμού όπου δεν εκδήλωσε ενδιαφέρον ούτε ένας επιχειρηματίας. Δεν προσήλθε κανείς. Για την ακρίβεια προσήλθε κάποιος, ο οποίος σύμφωνα με τον κ. Μελά έδειχνε ψυχολογικά.. ασταθής.

Ο δήμος Πατρέων και ειδικότερα η αρμόδια οικονομική επιτροπή προκήρυξε πρόσφατα διαγωνισμό στον οποίο ωστόσο δεν εκδήλωσε ενδιαφέρον ούτε ένας επιχειρηματίας. Η τιμή ενοικίασης του χώρου είχε υπολογιστεί γύρω στα 2.500 ευρώ, ωστόσο κανείς δεν την χτύπησε στον διαγωνισμό που έγινε μέσα στον Ιούνιο.

Τώρα αποτελεί μονόδρομο για τον δήμο να επαναπροκηρύξει τον χώρο του Δασυλλίου με βελτιωμένη (προς τα κάτω) τιμή. Αξίζει να αναφέρουμε πως ο δήμος ακόμη κι αν καταφέρει να ενοικιάσει τον χώρο φορολογείται κανονικά με τουλάχιστον 29% για το ποσό που θα λαμβάνει κάθε μήνα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight