Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Το Πανεπιστήμιο ΝΕΑΠΟΛΙΣ Πάφου σε απευθείας σύνδεση με την Πάτρα

Το Πανεπιστήμιο ΝΕΑΠΟΛΙΣ Πάφου σε απευθε...

Μεταπτυχιακά εξ αποστάσεως σε αποκλειστική συνεργασία με το Εκπαιδευτικό Συγκρότημα ΒΕΡΓΗ

Το Πανεπιστήμιο ΝΕΑΠΟΛΙΣ Πάφου σε απευθείας σύνδεση με την Πάτρα. Από το ακαδημαϊκό έτος 2016-2017 μεταπτυχιακά εξ αποστάσεως, προπτυχιακά και μεταπτυχιακά σε αποκλειστική συνεργασία με το Εκπαιδευτικό Συγκρότημα ΒΕΡΓΗ.

Στο Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου –ένα σύγχρονο εκπαιδευτικό ίδρυμα, επιπέδου, προδιαγραφών, με ποικιλία σχολών και προγραμμάτων- θα μπορούν πλέον να εισάγονται και να σπουδάζουν οι Έλληνες ενδιαφερόμενοι, χάρη σε μία νέα αποκλειστική συνεργασία που εξασφάλισε το Εκπαιδευτικό Συγκρότημα ΒΕΡΓΗ για την Πελοπόννησο και τα Ιόνια νησιά. Πρόκειται για μία πολύ αξιόλογη πρωτοβουλία, επιστέγασμα πολύμηνης επικοινωνίας των δύο εκπαιδευτικών ομίλων και αποτέλεσμα ιδιαίτερα σχολαστικής προετοιμασίας, που ανακοινώνεται με ενθουσιασμό από τις δύο πλευρές.

Τα προγράμματα σπουδών που προσφέρονται είναι σε προπτυχιακό και μεταπτυχιακό επίπεδο και είναι όλα αναγνωρισμένα από τον Διεπιστημονικό Οργανισμό Αναγνώρισης Τίτλων Ακαδημαϊκών και Πληροφόρησης (ΔΟΑΤΑΠ), παρέχοντας τίτλους ισότιμους με των ελληνικών πανεπιστημίων. Σε κάποια προγράμματα παρέχεται επιπλέον η δυνατότητα σπουδών εξ’ αποστάσεως. Οι επίσημες γλώσσες του Πανεπιστημίου είναι η Αγγλική και η Ελληνική με επιλογή από τους φοιτητές της γλώσσας του προγράμματος που θα παρακολουθήσουν.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να σπουδάσουν στη Σχολή Οικονομικών Επιστημών και Διοίκησης, στη Σχολή Επιστημών Υγείας, στηΣχολή Νομικής και Κοινωνικών Επιστημών, στη Σχολή Αρχιτεκτονικής και Γεωπεριβαλλοντικών Επιστημών, Πληροφορική και Θεολογία σε προπτυχιακό επίπεδο.

Ο κοσμήτορας του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφου Καθηγητής κ. Βλιάμος και η Διευθύντρια Σπουδών του Εκπ.Συγκρ. ΒΕΡΓΗ κ. Βέργη-Καφετζή

Ο κοσμήτορας του Πανεπιστημίου Νεάπολις ...

Ο κοσμήτορας του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφου Καθηγητής κ. Βλιάμος και η Διευθύντρια Σπουδών του Εκπ.Συγκρ. ΒΕΡΓΗ κ. Βέργη-Καφετζή

Μεταπτυχιακά εξ αποστάσεως με δυνατότητα εξετάσεων στην Πάτρα

To Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου προσφέρει από το ακαδημαϊκό έτος 2016-17 τα υψηλού επιπέδουμεταπτυχιακά προγράμματα εξ αποστάσεως, αναγνωρισμένα από τον ΔΟΑΤΑΠ, παρέχοντας τίτλους ισότιμους με των ελληνικών πανεπιστημίων αποσκοπώντας στην άμεση προσέγγιση επαγγελματιών που επιθυμούν να εξειδικευτούν σε κορυφαίες σχολές. Το Εκπαιδευτικό Συγκρότημα ΒΕΡΓΗ θα είναι το εξεταστικό κέντρο για την Πελοπόννησο και τα Ιόνια νησιά για τα εξ αποστάσεως μεταπτυχιακά προγράμματα με την συμπλήρωση του απαιτούμενου αριθμού φοιτητών. Τα Μεταπτυχιακά Προγράμματα εξ Αποστάσεως που προσφέρονται για το 2016-17 αφορούν τη Δημόσια Διοίκηση (MPA) με επιμέρους εξειδικεύσεις στην Γενική ΔιοίκησηΕκπαιδευτική Διοίκησηκαι Διοίκηση Μονάδων Υγείας καθώς και τηνΕκπαιδευτική Ψυχολογίακαι τη Διοίκηση Επιχειρήσεων(ΜΒΑ).

 

ΠΡΟΣΙΤΗ ΑΡΙΣΤΕΙΑ – Ειδική προσφορά έως τις 30/6 με συνολικά δίδακτρα από 3.520 ευρώ

Στα πλαίσια της έναρξης της συνεργασίας με το Εκπαιδευτικό Συγκρότημα ΒΕΡΓΗ, το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου προσφέρει ειδικά δίδακτραγια τις εγγραφές που θα γίνουν για το μεταπτυχιακό πρόγραμμα εξ αποστάσεως στηνΕκπαιδευτική Διοίκηση. Το Μεταπτυχιακό απευθύνεται σε Εκπαιδευτικούς του δημοσίου κι ιδιωτικού τομέα και στοχεύει στην παροχή σπουδών υψηλής ποιότητας και καλύπτει πεδία που αφορούν δημόσιες πολιτικές, χρηματοοικονομικά θέματα, διαχείριση ανθρωπίνων πόρων, καθώς και θέματα που άπτονται της υγείας, του περιβάλλοντος και της εκπαιδευτικής πολιτικής της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Για το λόγο αυτό η θεματολογία του συγκεκριμένου Προγράμματος σχεδιάστηκε με τρόπο που να διερευνά τα βασικά στοιχεία τηςΕκπαιδευτικής Δημόσιας Διοίκησης και Δημόσιας Πολιτικής στα πολλαπλά αυτά επίπεδα και να προετοιμάζει τους φοιτητές να αναλάβουν ηγετικό ρόλο στον Εκπαιδευτικό Τομέα. Η Ελάχιστηδιάρκειαφοίτησης είναι 3 εξάμηνα κι αποδίδονται 90 πιστωτικές μονάδες ECTSχωρίς την υποχρέωση διπλωματικής.

Tο Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου λειτουργεί έξι χρόνια, δέχθηκε τους πρώτους φοιτητές τον Οκτώβριο του 2010. Τα προγράμματα σπουδών που προσφέρει είναι αναγνωρισμένακαι πρωτοποριακά που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα θεμάτων σε πτυχιακό και μεταπτυχιακό επίπεδο και τα οποία συνδυάζουν επιστημονική γνώση και προοπτικές επαγγελματικής ανέλιξης.

Το όραμα του πανεπιστημίου είναι να δημιουργήσει ένα δυναμικό περιβάλλον γνώσης που θα εστιάζει στον ίδιο το φοιτητή, ενώ παράλληλα έχει θέσει ως αποστολή του να καταστεί ένα μοναδικό εκπαιδευτικό κέντρο, να διαδώσει καινούρια γνώση, να εφοδιάσει τους φοιτητές με γνώση και να τους παρέχει ευκαιρίες για ένα επιτυχημένο επαγγελματικά μέλλον.

Το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου έχει στελεχωθεί με ακαδημαϊκό προσωπικό υψηλού επιπέδουμε μακρά εμπειρία σε διεθνούς εμβέλειας πανεπιστήμια του εξωτερικού και στοχεύει να προσελκύσει ένα ευρύ κοινό φοιτητών από την Κύπρο, την Ελλάδα και άλλες χώρες κυρίως της Ευρώπης, της Μέσης Ανατολής και της Ασίας. Φιλοδοξία του είναι να καταστεί ένα υψηλού επιπέδου περιφερειακό και διεθνές κέντρο έρευνας και σπουδών με βλέψεις στο μέλλον.

Το Πανεπιστήμιο βρίσκεται 500 μέτρα από τη θάλασσα, διαθέτει δύο πισίνες, γυμναστήριο, γήπεδο τένις, εστιατόριο και πλήρως εξοπλισμένη εστία για τους φοιτητές με δωρεάν πρόσβαση στο διαδίκτυο. Οι νέες εγκαταστάσεις του πανεπιστημίου περιλαμβάνουν νοσοκομείο, εμπορικό κέντρο, οικισμό, μαρίνα και κτίρια που θα στεγάσουν το πλήθος των εργαστηρίων νέας γενιάς.

Οι εκπαιδευτικοί σύμβουλοι στο Εκπαιδευτικό Συγκρότημα ΒΕΡΓΗ θα παρέχουν όλες τις πληροφορίες και την εξατoμικευμένη οικονομική προσφορά για τους υποψήφιους φοιτητές του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφου με προσωπικό ραντεβού.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά