Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Νέες καταγγελίες από το σωματείο εργαζομένων του «Ίρις» - Εισήχθη στο νοσοκομείο και άλλος τρόφιμος της μονάδας

Πάτρα: Νέες καταγγελίες από το σωματείο ...

Καλούν το υπουργείο Υγείας να παρέμβει

Σε νέες καταγγελίες προχώρησαν οι εργαζόμενοι της μονάδας «Ίρις» της Πάτρας για τον τρόπο λειτουργίας της. Μάλιστα αναφέρουν ότι χθες εισήχθη στο νοσοκομείο και άλλος τρόφιμος, μετά από το περιστατικό του πνιγμού ασθενούς με το φαγητό του. Η ανακοίνωση των εργαζομένων έχει ως εξής:

«Παραμένει αδικαιολόγητη η απροθυμία του Υπουργείου Υγείας να δώσει λύση στο φαινόμενο κακοδιαχείρισης και κατασπατάλησης δημοσίου χρήματος που λαμβάνει χώρα στις Μονάδες Ψυχοκοινωνικής Αποκατάστασης στην Αθήνα και στην Πάτρα του Σωματείου ΕΠΨΥΠΕ ΙΡΙΣ.  Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, την13/6/2016 ασθενής πνίγηκε με το φαγητό και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ρίου, εφόσον η βάρδια δεν είχε το απαραίτητο προσωπικό. Χθες βράδυ άλλος ασθενής ο κος Παναγάκης έκανε εισαγωγή για απόφραξη εντέρου στο ΠΓΝΠ, επειδή δεν του χορηγείται από την εταιρεία η φαρμακευτική του αγωγή.

Με απορία αλλά και αγανάκτηση πλέον παρακολουθούμε τις ενέργειες του Υπουργείου Υγείας απέναντι στο εν λόγω Σωματείο. Χάνονται ανθρώπινες ζωές και αδιαφορεί.»

Το thebest.gr επικοινώνησε με τους υπεύθυνους της μονάδας, εκπρόσωπος της οποίας επιφυλάχθηκε να απαντήσει έως ότου υπάρξει το επίσημο πόρισμα των γιατρών για τα αίτια εισαγωγής του ασθενούς στο νοσοκομείο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις