Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ηλεία: Δυο ξαδέλφια συνελήφθησαν για χασίς, στην Αμαλιάδα

Ηλεία: Δυο ξαδέλφια συνελήφθησαν για χασ...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Σύλληψη δύο ατόμων για κάνναβη

Στο ίδιο σόι έπεσαν χθες οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Αμαλιάδας, οι οποίοι σε διαφορετικές έρευνες προχώρησαν στη σύλληψη δύο ατόμων για κάνναβη και τελικά αποδείχτηκε ότι επρόκειτο για συγγενείς και μάλιστα εξαδέλφια!

Η επιχείρηση χθες το πρωί στήθηκε στην τοπική κοινότητα Αμπελοκάμπου και οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψη ενός 56χρονου και ενός 41χρονου, στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν ποσότητες κάνναβης, ενώ ο ένας κατείχε και ένα όπλο.

Η πρώτη περίπτωση

Αρχικά οι αστυνομικοί προσέγγισαν τον 56χρονο, καθώς είχαν πληροφορίες για τη δράση του, και σε σωματική έρευνα βρήκαν επάνω του και κατέσχεσαν ένα αυτοσχέδιο τσιγαριλίκι με μικροποσότητες κάνναβης καθώς και ένα κινητό τηλέφωνο.

Ακολούθησε έρευνα στο σπίτι του, παρουσία δικαστικού λειτουργού, και εκεί βρήκαν και κατέσχασαν, τρεις  συσκευασίες κάνναβης συνολικού βάρους ενός κιλού και  170 γραμμαρίων που είχε μέσα σε νάιλον συσκευασίες και κρυμμένες στην ντουλάπα και τον καναπέ. Επίσης, δεκατρία φυτώρια κάνναβης τα οποία ο δράστης  καλλιεργούσε σε αυτοσχέδιες  γλάστρες από πλαστικά μπουκάλια στο σαλόνι της οικίας του, πέντε συσκευασίες με σπόρους κάνναβης συνολικού βάρους 109 γραμμαρίων, ένα πλαστικό βαρέλι με υπολείμματα και έναν τρίφτη κάνναβης.

Στη συνέχεια σε έρευνα που έκαναν στην αυλή του σπιτιού βρήκαν και κατέσχεσαν ακόμη δεκαπέντε δενδρύλλια κάνναβης ύψους  από  δώδεκα έως ογδόντα εκατοστών τα οποία ο δράστης καλλιεργούσε 
είτε στο έδαφος είτε σε γλάστρες.

 

Σε βάρος του 56χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για καλλιέργεια, διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών και σήμερα θα οδηγηθεί στην Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αμαλιάδας.

Και δεύτερη σύλληψη

Οι αστυνομικοί ωστόσο δεν σταμάτησαν εκεί και προχώρησαν στη σύλληψη και ενός 41χρονου, καθώς είχαν στοιχεία ότι κατείχε και διακινούσε ποσότητες κάνναβης στην περιοχή. Σε έρευνα που έκαναν στην κατοικία του, βρήκαν και κατέσχεσαν, τρεις συσκευασίες κάνναβης συνολικού βάρους εκατόν τριάντα τεσσάρων γραμμαρίων, ένα αεροβόλο πιστόλι και μία θήκη πιστολιού. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών και όπλου και σήμερα θα οδηγηθεί στην Εισαγγελέα.

patrisnews.com

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις