Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Απάτη πολλών χιλιάδων ευρώ εις βάρος του γνωστού επιχειρηματία Φώτη Δούβρη - Τι λέει ο ίδιος στο thebest.gr - ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ

Πάτρα: Απάτη πολλών χιλιάδων ευρώ εις βά...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Οι επιτήδειοι έδωσαν πλαστή επιταγή 16.000 ευρώ

Απάτη χιλιάδων ευρώ σε βάρος του πατρινού γνωστού επιχειρηματία Φώτη Δούβρη. Μια πλαστή -όπως αποδείχθηκε στη συνέχεια- τραπεζική επιταγή κόστισε στην γνωστή επιχείρηση ηλεκτρικών και άλλων ειδών για το σπίτι 16.000 ευρώ!

Το θέμα πλέον έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης και οι δράστες αναζητούνται. Ο κ. Δούβρης δεν μπορούσε να γνωρίζει πως οι καλοντυμένοι πελάτες που εκδήλωσαν ενδιαφέρον να αγοράσουν μεγάλες ποσότητες προϊόντων για να εξοπλίσουν υποτιθέμενες μεζονέτες, ήταν απατεώνες.

Το επικίνδυνο -και για άλλους εμπόρους- είναι πως ο δράστης κατάφερε να εκτυπώσει πανομοιότυπη επιταγή με εκείνη της τράπεζας μέσω της οποίας θα γινόταν η συναλλαγή.

Να αναφέρουμε πως ο υποτιθέμενος πελάτης είπε πως οι συσκευές προορίζονταν για 4 μεζονέτες στο Αίγιο. Μάλιστα έστειλε μεταφορική που είχε μισθώσει ο ίδιος για να επιταχύνει τις διαδικασίες. Τα κλοπιμαία τελικά κατέληξαν στην Μάνδρα Αττικής, ωστόσο αν και αναζητήθηκαν -οταν διαπιστώθηκε η απάτη- ήταν πολύ αργά για να βρεθούν.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις