Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πρεμιέρα πανελληνίων σήμερα για τους μαθητές των ΕΠΑΛ

Πρεμιέρα πανελληνίων σήμερα για τους μαθ...

Αύριο ξανά η σκυτάλη στα ΓΕΛ

Με τη Νεοελληνική  Γλώσσα ξεκινούν σήμερα οι πανελλαδικές εξετάσεις των υποψηφίων των ΕΠΑΛ που εξετάζονται με το νέο σύστημα και των υποψηφίων των ΕΠΑΛ της ομάδας Α΄ του παλιού συστήματος.

Την Τετάρτη είναι η δεύτερη ημέρα εξέτασης για τους υποψηφίους των γενικών λυκείων, οπότε και θα εξεταστούν τα μαθήματα των ομάδων προσανατολισμού (με το νέο σύστημα) και κατεύθυνσης (με το παλιό σύστημα), για τους υποψηφίους των γενικών λυκείων (με το παλιό και το νέο σύστημα) και ΕΠΑΛ (ομάδα Β΄) που δίνουν με το παλιό σύστημα.

Ειδικότερα, στις 18 Μάιου θα πραγματοποιηθούν οι εξετάσεις στα Αρχαία Ελληνικά (ομάδας προσανατολισμού ανθρωπιστικών σπουδών και θεωρητικής κατεύθυνσης) και στα Μαθηματικά (ομάδων προσανατολισμού θετικών σπουδών και σπουδών οικονομίας και πληροφορικής, αλλά και θετικής και τεχνολογικής κατεύθυνσης).

Είναι, άλλωστε γνωστό, ότι τα μαθήματα, για τα οποία έχει καθοριστεί εξεταστέα ύλη κοινή για το παλαιό και το νέο σύστημα, συνεξετάζονται.

Χθες, οι υποψήφιοι κλήθηκαν να διαγωνιστούν σε κείμενο του Έλληνα φιλόσοφου, παιδαγωγού και δοκιμιογράφου Ευάγγελου Παπανούτσου με θέμα τη φιλία.

 

Αχαΐα: Χωρίς προβλήματα η πρεμιέρα των Πανελλαδικών- "Μήπως πρέπει να δούμε την ελεύθερη πρόσβαση στην τριτοβάθμια;"

Πανελλήνιες 2016: Χαμογελαστοί και αισιόδοξοι οι υποψήφιοι που έβγαιναν από τα εξεταστικά κέντρα της Πάτρας - ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ

Στη "μάχη" των πανελλαδικών σήμερα κι έναρξη με έκθεση - "Eτοιμοπόλεμοι" 6.933 υποψήφιοι στη Δυτική Ελλάδα- Πότε μηδενίζεται η κόλλα

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις