Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Έλλη Τρίγγου: To Πατρινό ηλιοκαμένο κορίτσι του suntan στο Best: "Αν ο πατέρας μου δεν ήταν αρτοποιός, θα ήταν ο Al Pacino της Ελλάδας"

Έλλη Τρίγγου: To Πατρινό ηλιοκαμένο κορί...

Διαβάστε στο περιοδικό Best που κυκλοφορεί

Ο πατέρας της Κώστας Τρίγγος, το σχολείο στο Καστρίτσι, οι πατρινές φιλίες, το γυμνό στην ταινία… Η Έλλη Τρίγγου είναι το Πατρινό δροσερό ηλιοκαμένο κορίτσι του «Suntan» και μίλησε στο περιοδικό Best που κυκλοφορεί.

Σίγουρα δεν είναι μικρό πράγμα, λίγο πριν τελειώσεις τη Δραματική σχολή, τα φώτα της δημοσιότητας να πέφτουν πάνω σου και έγκυρα δημοσιογραφικά έντυπα και περιοδικά τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό όπως το Αμερικανικό «Variety» να σε ξεχωρίζουν και να εξυμνούν την ερμηνεία σου. Όλα αυτά τα ωραία και «μαγικά» συμβαίνουν στην 25χρονη Έλλη Τρίγγου με αφορμή τη συμμετοχή της στην ταινία «Suntan».

Καστανόξανθη με λαμπερά μάτια και χαμόγελο, ευγενική και άμεση στην επικοινωνία της, η Έλλη Τρίγγου, η οποία το ερχόμενο καλοκαίρι θα αποφοιτήσει από την Δραματική σχολή του Εθνικού Θεάτρου, άστραψε από χαρά όταν της είπαμε πως της τηλεφωνούσαμε από την  γενέτειρα της, την Πάτρα και πως είχαμε βρει το τηλέφωνο της από τον πατέρα της, τον γνωστό αρτοποιό, πρώην πρόεδρο του Καρναβαλικού οργανισμού του Δήμου, Κώστα Τρίγγο.

«Τι κάνει ο μπαμπάς μου;», ήταν η πρώτη της χαμογελαστή κουβέντα.

Στην εξέλιξη της συνέντευξης αντιληφθήκαμε πως η Έλλη Τρίγγου που γεννήθηκε στην Πάτρα, έμεινε εδώ έως 2-3 ετών ενώ επέστρεψε και πάλι στα εφηβικά της χρόνια, πήγαινε σχολείο στο Καστρίτσι, έχει αδυναμία στον πατέρα της και μάλιστα η αγάπη και η εδώ και χρόνια ενασχόληση του Κώστα Τρίγγου με το ερασιτεχνικό θέατρο και την τέχνη, την έχει επηρεάσει καθοριστικά και είναι στο DNA της.

«Γεννήθηκα στην Πάτρα και έζησα εδώ τα δύο πρώτα χρόνια της ζωής μου. Είμαι παιδί μεγάλου έρωτα. Μεγάλωσα στην Αθήνα αλλά πηγαινοέρχομαι πολύ συχνά καθώς η μισή μου οικογένεια βρίσκεται εδώ στην Πάτρα. Όταν ήμουν έφηβη επέστρεψα για δύο χρόνια και πήγα σχολείο στο Καστρίτσι. Τότε δημιούργησα και τις πιο σημαντικές φιλίες μου.

Αγαπώ πολύ αυτή την πόλη γιατί τη συνδυάζω με ξεκούραση και με τη φροντίδα της

γιαγιάς. Όσο για τον μπαμπά μου Κώστα Τρίγγο, πάντα πλέω σε πελάγη ευτυχίας όταν τον παρακολουθώ να παίζει στο θέατρο. Αν δεν ήταν αρτοποιός, θα ήταν σίγουρα ο Al Pacino της Ελλάδας. Οπότε ναι, προφανώς και με έχει επηρεάσει».

Στον ελεύθερο χρόνο της, της αρέσει να πηγαίνει βόλτες στη φύση, να ταξιδεύει, να παίζει με τ’ αδέλφια της Μαντώ και Ηλία και να προσπαθεί όπως λέει, να καταλάβει τη ζωή.

Διαβάστε περισσότερα και δείτε πλούσιο φωτογραφικό υλικό στο περιοδικό Best που κυκλοφορεί. Ζητήστε το στα περίπτερα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight