Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κέντρο έρευνας και καινοτομίας η Πάτρα - Πλήθος κόσμου στις εγκαταστάσεις του «Δ. Τόφαλος» για την Patras IQ

Κέντρο έρευνας και καινοτομίας η Πάτρα -...

Η έκθεση αποτελεί σημείο αναφοράς για όλη την Ελλάδα

Ολοκληρώνεται απόψε Κυριακή στο Αθλητικό Κέντρο «Δημήτρης Τόφαλος» η 3η Εκθεση Μεταφοράς Τεχνογνωσίας Patras IQ, η οποία από φέτος έχει πανελλαδική εμβέλεια, με την συμμετοχή Πανεπιστημίων, Τεχνολογικών Ιδρυμάτων, Ερευνητικών φορέων και ιδιωτικών επιχειρήσεων. Την έκθεση, που εγκαινιάστηκε το απόγευμα της Παρασκευής, ήδη έχουν επισκεφθεί εκατοντάδες πολίτες, ερευνητές και άνθρωποι της αγοράς.

Στόχος της έκθεσης είναι η ανάπτυξη και ενίσχυση της συνεργασίας της ερευνητικής κοινότητας με τον παραγωγικό τομέα και περιλαμβάνει:

• Προϊόντα καινοτόμων ιδεών

• Καινοτόμες Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις με προϊόντα που προέκυψαν από την συνεργασία με πανεπιστήμια και ερευνητικούς φορείς

• Πρόγραμμα εκδηλώσεων σε θέματα καινοτομίας και επιχειρηματικότητας

Ερευνητικές ομάδες παρουσιάζουν στον παραγωγικό τομέα και σε επενδυτές, ώριμα αποτελέσματα έρευνας που έχουν την δυνατότητα να αξιοποιηθούν επενδυτικά. Αντίστοιχα προβλήματα και προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο παραγωγικός τομέας μπορούν να συζητηθούν με ερευνητές και να διερευνηθούν πιθανές λύσεις.

Παράλληλα με τα παραπάνω συμμετέχουν αναγνωρισμένοι ομιλητές και φορείς, σε θέματα μεταφοράς τεχνογνωσίας και επιχειρηματικότητας με στόχο να συμβάλουν στην αποτελεσματική αξιοποίηση της καινοτομίας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις