Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Έξαλλος ο Άκης Τσελέντης ξεσπαθώνει διαδικτυακά κατά του Υφυπουργού Υποδομών - "Δεν επικοινώνησε κανείς με το Γεωδυναμικό για το σεισμό της Λευκάδας"

Έξαλλος ο Άκης Τσελέντης ξεσπαθώνει διαδ...

Η ανάρτηση του Διευθυντή του φορέα για τα όσα ακολούθησαν το σεισμό της Τρίτης

Λάβρος κατα του Υφυπουργού Υποδομών Παναγιώτη Σγουρίδη που βρέθηκε χθες στη Λευκάδα επικεφαλής κυβερνητικού κλιμακίου μετά το σεισμό των 6,1 Ρίχτερ ο Διευθυντής του Γεωδυναμικού Ινσιτούτου Άκης Τσελέντης που βρίσκεται εδώ και λίγες ημέρες στο Δουβλίνο. Αιτία, το γεγονός σύμφωνα με τον κ. Τσελέντη, οτι κανένας κυβερνητικός εκπρόσωπος δεν απευθύνθηκε στο Γεωδυναμικό Ινσιτούτο για να ενημερωθεί για τη σεισμική δραστηριότητα. Μάλιστα ο καθηγητής επέλεξε να κοινοποιήσει τη διαμαρτυρία του με ένα κείμενο που έγραψε στη σελίδα του κ. Σγουρίδη στο facebook!

"Επειδή κάποια πράγματα πρεπει να λέγονται σας παραθέτω το μήνυμα που έστειλα στη σελίδα του στο FB του αρμοδιου υπουργού υποδομών. Τα συμπεράσματα δικά σας:

ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ ;;; ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΔΕ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!!! Γιατι κ. Σγουρίδη δεν επικοινώνησες ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΟΥ ΜΟΝΟΥ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΣΕΙΣΜΟΛΟΓΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΗ ΣΕΙΣΜΙΚΟΤΗΤΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΕΜΕΝΑ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΕΠΙ ΣΑΜΑΡΑ ΣΤΟΥΣ ΣΕΙΣΜΟΥΣ ΣΤΟ ΛΗΞΟΥΡΙ. ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΕΦΗΣΥΧΑΣΤΕΣ ΣΥΝΟΔΕΥΑΝ ΤΑ ΚΛΙΜΑΚΙΑ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ "ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΜΕΛΕΤΕΣ" ΣΤΗ ΠΛΑΤΗ ΤΩΝ ΑΤΥΧΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΟΙΡΑΖΕ ΚΑΙ ΚΑΡΤΕΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΟΥ.
ΓΙΑΤΙ κ. ΣΓΟΥΡΙΔΗ ΔΕΝ ΡΩΤΗΣΕΣ ΤΟΝ ΑΡΜΟΔΙΟ ΦΟΡΕΑ ΝΑ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΜΕ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΕΝΟΡΓΑΝΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟΥ;
ΓΙΑΤΙ κ. ΣΓΟΥΡΙΔΗ ΔΕΝ ΚΑΤΑΔΕΧΤΗΚΕΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΩΔΥΝΑΜΙΚΟ Ή ΝΑ ΜΕ ΚΑΛΕΣΕΙΣ ΝΑ ΛΥΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΣΗ 15 ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΟΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΜΑΣ!!! ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΓΕΩΔΥΝΑΜΙΚΟ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΦΟΡΗΤΑ ΣΕΙΣΜΟΛΟΓΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΣΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ.
ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ κ. ΣΓΟΥΡΙΔΗ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΠΤΕΙΑ ΜΑΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 500 ΣΕΙΣΜΟΛΟΓΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ, ΑΠΟ ΣΕΙΣΜΟΓΡΑΦΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΕΠΙΤΑΧΥΝΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΚΑΙ ΓΑΙΩΔΕΤΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ. ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ κ. ΣΓΟΥΡΙΔΗ ΟΤΙ ΣΤΟ ΓΕΩΔΥΝΑΜΙΚΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΜΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΠΑΛΛΗΡΙΟΓΡΑΦΟΥΣ, ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΥΝΕΣΚΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΚΔΙΔΕΙ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ;;

ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕ ΛΙΓΟΣΤΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΠΟΥ ΞΕΝΥΧΤΑΝΕ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΜΕΡΑ ΝΥΚΤΑ ΠΑΙΡΝΩΝΤΑΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΠΕΙΝΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΟΝ ΟΑΣΠ, ΣΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ "ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ" (οι ίδιοι με κάθε κυβέρνηση...) ΠΟΥ ΣΑΣ ΣΥΝΟΔΕΥΟΥΝ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΛΟΓΟ ΔΕΝ ΑΡΘΡΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ.
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΚΛΙΜΑ ΠΟΥ ΟΡΑΜΑΤΙΖΟΝΤΑΝ ΟΙ ΑΝΕΛ;;

κ. ΣΓΟΥΡΙΔΗ Ο ΣΕΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗΣ.
ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΣΤΟ ΓΕΩΔΥΝΑΜΙΚΟ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΥΝΕΣΚΟ ΟΠΟΥ ΠΗΡΑΜΕ ΤΑ ΕΥΣΗΜΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ ΓΙΑΤΙ ΜΕΣΑ ΣΕ 3 ΛΕΠΤΑ ΕΚΔΟΣΑΜΕ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΣΟΥΝΑΜΙ, 

ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΕΡΘΕΤΕ ΘΑ ΠΑΡΩ ΠΑΛΙ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΞΥΛΙΝΟ ΛΟΓΟ! TΟ ΠΑΡΟΝ ΘΑ ΤΟ ΑΝΑΡΤΗΣΩ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΟΥ ΣΤΟ FB"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο σεισμός της Λευκάδας προκάλεσε τσουνάμι στην Ιταλία! Η οργή του Άκη Τσελέντη για τα όσα προηγήθηκαν και τα όσα ακολούθησαν του χθεσινού σεισμού

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις