Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Αστραφτερή η Κέιτ Μπλάνσετ ντυμένη με Αρμάνι στο event για τη νέα της ταινία "Truth" στη Ν. Υόρκη

Αστραφτερή η Κέιτ Μπλάνσετ ντυμένη με Αρ...

Εντυπωσιασμένος από τη συνεργασία του μαζί της δήλωσε στους δημοσιογράφους ο παλαίμαχος Ρ. Ρέντφορντ

Το ένα event μετά το άλλο λαμβάνει χώρα αυτές τις μέρες στη Ν. Υόρκη στο πλαίσιο της προώθησης της νέας αξιόλογης κοινωνικοπολιτικής ταινίας «Truth» του Τζέιμς Βάντερμπιλτ που αφορά στην υπόθεση του πρώην προέδρου Τζορτζ Μπους του νεότερου την περίοδο της στρατιωτικής του θητείας το ’72 που λέγεται ότι απέφυγε λόγω των πολιτικών γνωριμιών της οικογένειας του, να πάει να πολεμήσει στο Βιετνάμ.

Την υπόθεση έφεραν στο προσκήνιο η Mary Mapes και ο μεγαλοδημοσιογράφος Νταν Ράδερ στο κανάλι CBS τον Σεπτέμβριο του 2004, καταλήγοντας να χάσουν τη δουλειά τους! Πολιτικών αποχρώσεων η ταινία γύρω από την αλήθεια και διαφάνεια της δημοσιογραφίας κόντρα στα πολιτικά συμφέροντα, ξεκινά την προβολή της σε Ν. Υόρκη και Λος Άντζελες στις 16 Οκτωβρίου και 2 εβδομάδες αργότερα σε όλη τη Βόρειο Αμερική ενώ στην Ελλάδα θα χρειαστεί να περιμένουμε να τη δούμε έως τον Φεβρουάριο του 2016 (διανομή Seven Films/Σπέντζος). Την Mapes υποδύεται η 46χρονη Αυστραλή ηθοποιός Cate Blanchett και ο βετεράνος ηθοποιός Robert Redford ενσαρκώνει τον Dan Rather.

Στην (βασική) φωτό του Ελληνικής καταγωγής φωτογράφου Dimitrios Kambouris για το Getty Images, βλέπουμε την εντυπωσιακή Μπλάνσετ με πορτοκαλί φόρεμα Αρμάνι στο event για την ταινία που οργανώθηκε την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2015 στο Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης στη Ν. Υόρκη ενώ ακολούθησε δείπνο στο εστιατόριο Αρμάνι στην 5η Λεωφόρο.

Μαζί με την Μπλάνσετ ήταν και ο Ρέντφορντ αλλά και οι ίδιοι οι «ήρωες» της ταινίας, οι Mapes και Rather. Οι τέσσερις τους συμμετείχαν και σε εκδήλωση - συζήτηση που οργανώθηκε από την εφημερίδα New York Times την Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2015 στο Haft Auditorium του Fashion Institute of Technology.

Η Blanchett επαίνεσε τη συνεργασία της με τον Ρέντφορντ ενώ με τη σειρά του ο αγαπητός ηθοποιός και σκηνοθέτης ομολόγησε πως «περίμενε πως η συνεργασία του με την Μπλάνσετ θα ήταν καλή αλλά τελικά ήταν άριστη, μπορεί να κάνει το καθετί!».

«Βγαίνοντας από την αίθουσα που θα παίζεται το Truth, ο θεατής θα συζητά περί πολιτικής, δημοσιογραφίας, προδοσίας και πολλά άλλα», ανέφερε η κομψή Κέιτ Μπλάνσετ.

Οι δύο ηθοποιοί (πολλοί μιλούν για εξαιρετικό συνδυασμό καστ) μαζί και με τον σκηνοθέτη Τζέιμς Βάντερμπιλτ και τον ηθοποιό Ντένις Κουέιντ που παίζει επίσης στην ταινία μετείχαν και σε συζήτηση που ακολούθησε την εκδήλωση -προβολή του Truth από την Ακαδημία Κινηματογραφικών Τεχνών και Επιστημών την Τετάρτη 7/10.

Eπιμέλεια - Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

H φωτ. είναι από το σάιτ fashionsizzle.com.

H φωτ. είναι από το σάιτ fashionsizzle.com.

H φωτ. είναι από το σάιτ fashionsizzle.com.

H φωτ. είναι Getty Images. Η Μπλάνσετ εντυπωσίασε κι εδώ με την μαύρη διαφανή μπλούζα της!

H φωτ. είναι Getty Images. Η Μπλάνσετ εν...

H φωτ. είναι Getty Images. Η Μπλάνσετ εντυπωσίασε κι εδώ με την μαύρη διαφανή μπλούζα της!

Η φωτ. έχει υπογραφή Rob Kim για Getty Images.

Η φωτ. έχει υπογραφή Rob Kim για Getty Images.

Η φωτ. έχει υπογραφή Rob Kim για Getty Images.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight