Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα - καταγγελία: Παίρνουν τη δόση τους σε χώρους του Αγίου Ανδρέα - ΦΩΤΟ - Τι λέει στο thebest.gr ο διοικητής του νοσοκομείου

Πάτρα - καταγγελία: Παίρνουν τη δόση του...
Μακρυγένη Ελευθερία
[email protected]

Από το Σωματείο Εργαζομένων

Τη χρήση ηρωίνης σε χώρους του νοσοκομείου Άγιος Ανδρέας καταγγέλει το σωματείο εργαζομένων στο νοσηλευτικό ίδρυμα και δημοσιεύει φωτογραφίες με τα σχετικά σύνεργα. Όπως αναφέρει το σωματείο "Ιπποκράτης":

"Σε συνέχεια των καταγγελιών που έχουμε κάνει, τόσο για τις επιθέσεις που δέχονται αρκετά συχνά οι απροστάτευτοι Συνάδελφοί μας στα ΤΕΠ και όχι μόνον, όσο και για τις εκάστοτε και πάμπολες και μάλιστα προκλητικές κλεψιές, σήμερα σας αποκαλύπτουμε ακόμη μια  υπόθεση που φανερώνει την απαράδεκτη κατάσταση που επικρατεί στο Νοσοκομείο, που δυστυχώς λόγω της Κυβερνητικής Πολιτικής, της  Υποχρηματοδότησης και υποστελέχωσης, είναι  "ΞΕΦΡΑΓΟ ΑΜΠΕΛΙ".


Σήμερα λοιπόν σας αποκαλύπτουμε μια άλλη πτυχή, την απαράδεκτη κατάσταση που επικρατεί  με τους ναρκομανείς, που δυστυχώς παίρνουν την δόση τους σε χώρους του Νοσοκομείου, όπως δείχνουν και οι φωτο που σας αναρτούμε


Στην πρώτη φωτο και συγκεκριμένα στη γωνία, βλέπετε τα σχετικά σύνεργα, σύριγγα-λεμόνι κλπ, ενώ στη δεύτερη ο χώρος κάτω από τις σχάρες είναι γεμάτος από τέτοια σχετικά σύνεργα και αυτοί οι χώροι  δυστυχώς δεν είναι οι μόνοι".

Οι φωτογραφίες είναι από την πίσω πλευρά της νέας πτέρυγας.

Η καταγγελία έρχεται στον απόηχο ενός ακόμα περιστατικού που αναδεικνύει την έλλειψη ασφάλειας στο νοσοκομείο. Τα ξημερώματα της Τρίτης τέσσερα άτομα προκάλεσαν φασαρία στα ΤΕΠ και υπήρξαν δύο συλλήψεις.

Το thebest.gr επικοινώνησε με τον διοικητή του νοσοκομείου Απόστολο Λέτσιο, ο οποίος επεσήμανε ότι είναι γνωστό το πρόβλημα με τη φύλαξη και την ασφάλεια του νοσοκομείου, καθώς όπως εξήγησε , από τη μία το προσωπικό δεν επαρκεί, με αποτέλεσμα να υπάρχει ένας φύλακας σε κάθε βάρδια, κι από την άλλη δεν υπάρχουν χρήματα για ενίσχυση της φύλαξης από ιδιωτική εταιρεία. Μάλιστα το πρόβλημα επιδεινώνεται από το γεγονός ότι το νοσοκομείο λειτουργεί κτιριακά κατακερματισμένο και όπως είπε ο κ. Λέτσιος αναμένουν την ολοκλήρωση των εργασιών στο πολυώροφο , ώστε να μεταφερθεί εκεί το 409 και να βελτιωθεί λίγο η κατάσταση. Στο πλαίσιο εξεύρεσης λύσης εκ των ενόντων σήμερα ο διοικητής θα έχει συνάντηση με υπηρεσίες του νοσοκομείου.

Από την πλευρά του o Πρόεδρος των Εργαζομένων Κώστας Πετρόπουλος αναφέρει ότι η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί με τους τοξικομανείς είναι ιδιαίτερα σοβαρή, καθώς πολλές φορές πηγαίνουν στα εξωτερικά ιατρεία και ζητούν σύριγγα για να κάνουν χρήηση ηρωίνης, ενώ δεν έχουν λείψει περιστατικά επίθεσης σε νοσηλευτικό προσωπικό. Σύριγγες , όπως αναφέρε,ι βρέθηκαν πριν λίγο καιρό και στην ταράτσα της νέας πτέρυγας, ενώ το θέμα της ασφάλειας θα τεθεί στην αυριανή συνάντηση της διοίκησης του σωματείου με την 6η ΥΠΕ ενώ προγραμματίζεται κοινή συνάντηση των εργαζομένων με την τριμελή επιτροπή γιατρών του νοσοκομείου, ώστε να αναζητηθούν τρόποι αντιμετώπισης.

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις