Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Θρήνος στο fb του 17χρονου- Παιδί πολύτεκνης οικογένειας έλεγε ότι ο αθλητισμός ήταν τον ναρκωτικό του- Αύριο η κηδεία του

Θρήνος στο fb του 17χρονου- Παιδί πολύτε...

Ο 15χρονος δράστης φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι ο 17χρονος έβλεπε ερωτικά την αδελφή του

"Παιδιά δεν ξέρω τι να πω. Κάθε μέρα μα κάθε μέρα ήμασταν μαζί σε κάθε διάλειμμα. Δεν το πιστεύω. Αυτός ο ....... που το έκανε να πάει στην κόλαση. 2 ώρες έχω σπαράξει στο κλάμα. Γιώργο φίλε μου για μένα δεν πέθανες, απλά πήγες κάπου μακρυά. Μια μέρα θα τα ξαναπούμε. Αντίο φίλε"

Mε αυτό τον τρόπο αποχαιρετά στο fb ένας φίλος του τον 17χρονο Γιώργο Αλεξανδρόπουλο που έπεσε νεκρός από τον πυροβολισμό 15χρονου στην Κάτω Αχαία.  Ο 17χρονος, παιδί πολύτεκνης οικογένειας, αγαπούσε τον αθλητισμό και έλεγε ότι το γυμναστήριο ήταν το  «ναρκωτικό του».

«Καλό ταξίδι Γιώργο, θα μας λείψεις. Πάλεψες όσο μπορούσες... Θα σε θυμόμαστε χαμογελαστό και γεμάτο όνειρα...», «Να μας προσέχεις από εκεί πάνω. Σε αγαπάμε και θα ζεις μέσα στην ψυχή μας...», «Να σε έχει καλά ο Θεός εκεί ψηλά και να ξέρεις ότι εμείς θα σε αγαπάμε...», είναι μερικά από τα μηνύματα των φίλων του αδικοχαμένου μαθητή.

Αύριο στις 3μμ από τον Ιερό Ναό της Ζωοδόχου Πηγής στην Κάτω Αχαΐα θα γίνει η κηδεία του. Η ταφή θα γίνει στο κοιμητήριο του Αράξου.

 

 

 

 

Πάτρα: Στον εισαγγελέα σήμερα ο 15χρονος που σκότωσε με καραμπίνα τον 17χρονο στην Κάτω Αχαΐα – Τι είπε ο δράστης στην Αστυνομία - Όλες οι λεπτομέρειες του φονικού που έχει συγκλονίσει τη χώρα


Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις