Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Διακοπές νερού Τέλος! Αλλάξαν τα πλάνα της ΔΕΥΑΠ αφού... βρέθηκε νερό (;) και σταματούν οι διακοπές στην υδροδότηση

Πάτρα: Διακοπές νερού Τέλος! Αλλάξαν τα ...

Κανονικά η παροχή στα σπίτια και σήμερα παρά τον διαφορετικό προγραμματισμό από τη ΔΕΥΑΠ

Ακυρώθηκαν στην πράξη τελικά από το πρωί οι προγραμματισμένες για σήμερα διακοπές στην υδροδότηση πολλών νοικοκυριών στην Πάτρα.

Λίγο η χθεσινή βροχόπτωση, λίγο οι διακοπές νερού των προηγούμενων ημερών φαίνεται οτι η κατάσταση ισορρόπησε κι έτσι η ΔΕΥΑΠ έκρινε οτι δεν χρειάζεται να προχωρήσει σε περαιτέρω διακοπές στην υδροδότηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες η Διοίκηση της ΔΕΥΑΠ εκτιμά οτι η διαχείριση του προβλήματος τις προηγούμενες ημέρες, εξομάλυνε το πρόβλημα.

Οι βρύσες των σπιτιών σε Εγλυκάδα, Περιβόλα, Μπεγουλάκι, Σύνορα, ΚΕΤΧ, ΤΕΙ, Νοσοκομείο, Γηροκομειό όπου είχε προγραμματιστεί να διακοπεί η υδροδότηση το πρωί είχαν κανονικά νερό από το δίκτυο ενώ δεν θα πραγματοποιηθεί η προγραμματισμένη για το απόγευμα και το βράδυ διακοπή σε Ταραμπούρα, Ψαροφάι, Ζαρουχλέικα, Παραλία Πάτρας, Ιτιές Λεύκα.

Από την ΔΕΥΑΠ εκτιμούν οτι ούτε το Σαββατοκύριακο θα προκύψει ανάγκη διακοπής νερού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πάτρα:Μέχρι την Πέμπτη διακοπές νερού λόγω μη επάρκειας – Κ. Πελετίδης: Το δίκτυο υδροδότησης θέλει αντικατάσταση, αλλά η κεντρική εξουσία δεν νοιάζεται

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις