Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Τηλεμαχία: Το χρυσό βατόμουρο, η κλοπή στο νομισματοκοπείο και οι άλλες "θανατηφόρες" ατάκες μεταξύ των πολιτικών αρχηγών

Τηλεμαχία: Το χρυσό βατόμουρο, η κλοπή σ...

Στη διάρκεια της χθεσινής τρίωρης αναμέτρησης

Ατάκες που θα μείνουν και στιγμές γέλιου είχε το χθεσινό debate Μεταξύ των πολιτικών αρχηγών.

“Εάν υπήρχε βραβείο για το Χρυσό Βατόμουρο στην οικονομία, ο κ. Τσίπρας θα το είχε κερδίσει σίγουρα” είπε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ , ενώ λίγο αργότερα είπε στον πρώην Πρωθυπουργό  ότι “ ούτε ως λαθρεπιβάτης δεν μπορεί να περάσει ο κ. Τσίπρας από την περιοχή της σοσιαλδημοκρατίας”.

Από την πλευρά του ο Παναγιώτης Λαφαζάνης αυτοσαρκάστηκε λέγοντας ότι ύστερα απ' το πολύ πετυχημένο σποτ με το ταξί συνέχισε λέγοντας ότι στο επόμενο σποτ θα μας δείξει πως πήρε τα 22 δισ απ' το νομισματοκοπείο.


Ο Γ.Γ. του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας στην πρώτη του εμφάνιση σε Debate όταν χαλάρωνε έδειχνε ότι διαθέτει χιούμορ πειράζοντας τους δημοσιογράφους λέγοντας ότι όλοι μιλάνε για τον Μαρξ και τον Λένιν, ενώ είπε ότι πλέον η Ρωσία “ είναι πλέον μια ιμπεριαλιστική δύναμη που κοιτάζει μόνο τα συμφέροντά της” και με σαφή αιχμή προς τον κ. Λαφαζάνη συνέχισε λέγοντας πως “όποιοι το πιστεύουν ακόμη ότι έχει σχέση με την παλιά Σοβιετική Ένωση, πρέπει να ξυπνήσουν γιατί κάνουν κακό στον ελληνικό λαό”.

Σε ό,τι αφορά στους δύο μονομάχους ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης αφού προέτρεψε αρχικά το επιτελείο Τσίπρα να τον ενημερώσει καλύτερα για να “μην μας πάρουν 'κανα νησάκι και ψαχνόμαστε”,  είπε ότι ο κ Τσίπρας είναι... συνώνυμος της αστάθειας και πως ως τις εκλογές θα έχει ξαναγίνει αντιμνημονιακός. Στο τέλος τον ρώτησε (φυσικά στον ενικό) “χεις χρόνο να έρθω στην Κουμουνδούρου να συζητήσουμε;

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

” Tηλεοπτική αναμέτρηση:Τι είπαν οι πολιτικοί αρχηγοί - Οι εντάσεις και η πρώτη αποτίμηση - ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

 

Ένταση και "σπάσιμο" των κανόνων στο ντιμπέιτ των πολιτικών αρχηγών – ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις