Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ένταση και "σπάσιμο" των κανόνων στο ντιμπέιτ των πολιτικών αρχηγών – ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Ένταση και "σπάσιμο" των κανόν...

Λίγο μετά τα μεσάνυκτα

00:11 Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η τηλεμαχία των 7 πολιτικών αρχηγών, η οποία μεταδόθηκε σε διακαναλική σύνδεση από τα στούντιο της ΕΡΤ. Αρκετές φορές οι συμμετέχοντες επιχείρησαν να σπάσουν τους αυστηρούς όρους της συζήτησης και στο πλαίσιο αυτό δεν έλειψαν οι εντάσεις καθώς και οι επικρίσεις του συντονιστή Πάνου Χαρίτου, τόσο προς τους πολιτικούς όσο και προς τους δημοσιογράφους.

«Φωτιές» άναψε το θέμα των αδειών των τηλεοπτικών σταθμών στο οποίο κλήθηκε να απαντήσει ο Αλέξης Τσίπρας, με την κυρία Όλγα Τρέμη από το Mega να τον διακόπτει, γεγονός που προκάλεσε την αντίδραση του πρώην πρωθυπουργού.

Παράλληλα υψηλοί ήταν οι τόνοι και μεταξύ Καμμένου-Μεϊμαράκη για τα εξοπλιστικά προγράμματα. Μάλιστα οι δύο πολιτικοί αρχηγοί συνέχιζαν να συζητούν μεταξύ τους ενώ ο λόγος είχε δοθεί επισήμως στην κυρία Γεννηματά...

Στα αξιοσημείωτα δε ότι κανείς από τους πολιτικούς αρχηγούς δεν απεύθυνε ερώτημα σε κάποιον από τους υπολοίπους παρά το γεγονός ότι είχαν το δικαίωμα.

Τώρα το ποιος βγήκε κερδισμένος θα το δείξουν τα επόμενα 24ωρα.

 

21:20 Ξεκίνησε λίγα λεπτά μετά τις 21:00 το κρίσιμο ντιμπέιτ των πολιτικών αρχηγών στα στούντιο της ΕΡΤ. Από πολλούς θεωρείται ότι θα παίξει σημαντικό ρόλο για το τι θα πράξουν τελικά οι αναποφάσιστοι που μέχρι σήμερα αγγίζουν τουλάχιστον το 15% των ψηφοφόρων.

 

 

Δείτε φωτό από τις αφίξεις των πολιτικών αρχηγών.

 

 

 

Νεώτερη ενημέρωση: "Ο διάλογος όπως γίνεται σε αυτό το debate, ελπίζω να φέρει το καλύτερο για την Δημοκρατία, την ελεύθερη βούληση του ελληνικού λαού, που ελπίζω κάποτε να γίνει σεβαστή", τόνισε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, ο οποίος ευχαρίστησε τους δημοσιογράφους για την συμβολή τους στην σημερινή διαδικασία.

Νεώτερη ενημέρωση: Ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας, Βαγγέλης Μεϊμαράκης, έφτασε πριν λίγο στις εγκαταστάσεις της ΕΡΤ έχοντας στο χέρι του το σακάκι και την γραβάτα του. Αμέσως μετά έφτασε και ο αρχηγός της Λαϊκής Ενότητας, Παναγιώτης Λαφαζάνης, συνοδευόμενος από τον Κώστα Ήσυχο. "Σήμερα είναι μία πολύ σημαντική ημέρα. Οι ΑΝΕΛ ακυρώσαμε την ομιλία στη Θεσσαλονίκη για να γίνει αυτό το debate", δήλωσε ο Πάνος Καμμένος.

Ο Πάνος Καμμένος έφτασε συνοδευόμενος από την σύζυγό του και τον Τέρενς Κουϊκ. Στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ έφτασε πριν λίγο και ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.

 

Τους υποδέχτηκαν οι κ.κ. Ταγματάρχης και Τσακνής.

- Δρακόντεια είναι τα μέτρα ασφαλείας στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ, εν όψει του ντιμπέιτ των πολιτικών αρχηγών, το οποίο διεξάγεται στις 21.00 το βράδυ.

Η «τηλεμαχία» θα λάβει χώρα στο στούντιο 3 του 1ου ορόφου, στις εγκαταστάσεις της ΕΡΤ στη Μεσογείων, με τα επιτελεία και τους επικοινωνιολόγους, κυρίως των δύο μεγάλων κομμάτων, να προετοιμάζονται πυρετωδώς.

Οι πολιτικοί αρχηγοί θα δεχθούν έξι ερωτήσεις (μία για κάθε θεματικό κύκλο) από κάθε έναν από τους έξι δημοσιογράφους ενώ στο τέλος θα έχουν τη δυνατότητα ελεύθερης τοποθέτησης και υποβολής ερώτησης στους αντιπάλους τους εάν το επιθυμούν.

Οι έξι θεματικοί κύκλοι είναι:

  1. Οικονομία, Ανάπτυξη, Ανεργία
  2. Παιδεία, Υγεία
  3. Μεταναστευτική πολιτική – προσφυγικό
  4. Εξωτερική πολιτική – Άμυνα
  5. Ελεύθερη ερώτηση επιλογής του κάθε δημοσιογράφου
  6. Δημόσια Διοίκηση και κοινωνική πολιτική

Οι έξι δημοσιογράφοι που θα βρίσκονται μέσα στην αίθουσα είναι οι: Όλγα Τρέμη (MEGA), Σία Κοσιώνη (ΣΚΑΙ), Μαρία Χούκλη (ΑΝΤ1), Μάρα Ζαχαρέα (STAR), Αντώνης Σρόιτερ (ALPHA) και Μάκης Γιομπαζολιάς (ΕTV).

Οι πολιτικοί αρχηγοί που θα καταφθάνουν στην Αγ. Παρασκευή θα προετοιμαστούν στα γραφεία του προέδρου της ΕΡΤ Διονύση Τσακνή, του διευθύνοντος συμβούλου Λάμπη Ταγματάρχη και ακολούθως στα γραφεία υπευθύνων της ΕΡΤ.

Ο πρόεδρος της ΕΡΤ, Διονύσης Τσακνής και ο Διευθύνων Σύμβουλος του δημόσιου φορέα, Λάμπης Ταγματάρχης, βρίσκονται ήδη στον χώρο.

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις