Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Δριμεία επίθεση Χατζηλάμπρου στον Τσίπρα-Δεν θα είναι υποψήφιος με κανένα συνδυασμό- "Ναυαρχίδα των συμφερόντων ο ΣΥΡΙΖΑ"

Δριμεία επίθεση Χατζηλάμπρου στον Τσίπρα...

Αρνήθηκε πρόταση του Λαφαζάνη

Δριμεία επίθεση προσωπικά στον Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αχαϊας  Βασίλης Χατζηλάμπρου, ο οποίος εξήγησε ότι δεν θα είναι υποψήφιος με κανένα συνδυασμό στις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου, ενώ έκανε γνωστό ότι δέχτηκε πρόταση απο τη Λαϊκή Ενότητα του Παναγιώτη Λαφαζάνη αλλά  αρνήθηκε να είναι στο ψηφοδέλτιο.

"Δεν υπήρχε περίπτωση να είμαι στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, μετά τη φιλο-μνημονιακή στροφή" είπε ενώ ερωτώμενος αν θα προτείνει  στους 25.000 ψηφοφόρους του τον στήριξαν τον Ιανουάριο να ψηφίσουν κάποιο κόμμα, απάντησε: «οι πολίτες είναι αυτοί που πρέπει να κατευθύνουν τους πολιτικούς, με τη στάση τους και όχι οι πολιτικοί τους πολίτες».

Ο κ. Χατζηλάμπρου είπε ότι μετά τις εκλογές θα πρέπει να υπάρξει ένα νέο αντιμνημονιακό κοινωνικό μέτωπο και δήλωσε «διαθέσιμος» σε ένα πολιτικό φορέα.

Όσον αφορά την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό κ. Τσίπρα, εκτός από τη διαφωνία του για το νέο μνημόνιο αλλά και την εγκατάλειψη του προγράμματος της Θεσσαλονίκης, μίλησε για σκάνδαλα που δεν «άγγιξαν» ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Πρωθυπουργός που «αντί να τα καταγγέλλει, έγινε πλέον η ναυαρχίδα των συμφερόντων».

Ψηφοδέλτιο ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας: Στο ίδιο …λάθος θεατές

Η ατάκα του Τσίπρα στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης για το πόσο θα κυβερνήσει

Αλέξης Τσίπρας: Eίπα στον Σόιμπλε πως δεν βάζω την υπογραφή μου για να πουληθεί η Ακρόπολη - Κι έφυγα τρεις φορές από το τραπέζι

 

Αχαΐα: ΔΕΙΤΕ τα ψηφοδέλτια των κομμάτων - Ποιοι είναι υποψήφιοι - Oι αναμενόμενοι και οι εκπλήξεις

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις