Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Αίγιο: Μια μοναδική παράσταση από τον Τάκη Ζαχαράτο - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Αίγιο: Μια μοναδική παράσταση από τον Τά...

Τους σατίρισε όλους

Στο Αίγιο βρέθηκε ο Τάκης Ζαχαράτος στο πλαίσιο της περιοδείας της παράστασής του "I am what I am" και πρόσφερε στιγμές γέλιου και χαράς στους θαυμαστές του που βρέθηκαν Υπαίθριο Θέατρο "Γιώργος Παππάς" το βράδυ της Τρίτης.

Ζωή Κωνσταντοπούλου, Μαρινέλλα, Στέλιος Καζαντζίδης, Αλίκη Βουγιουκλάκη, Ζωζώ Σαπουντζάκη, Μελίνα Μερκούρη, Ρένα Βλαχοπούλου, Άντζελα Δημητρίου, Πάολα, Δέσποινα Μοιραράκη, Αντώνης Κανάκης, Γρηγόρης Αρναούτογλου, Γιώργος Μαζωνάκης, Μάκης Χριστοδουλόπουλος, Στράτος Διονυσίου, Βίκυ Μοσχολιού, Πόλυ Πάνου, Μιχάλης Χατζηγιάννης, Λίτσα Διαμάντη είναι μερικά από τα πρόσωπα που σατίρισε κάνοντας το κοινό στην κυριολεξία να ξεκαρδιστεί.

Τον Τάκη Ζαχαράτο συνόδευε 5μελής ορχήστρα, ενώ εντύπωση έκανε η ευκολία αλλαγής κοστουμιών, μερικές φορές ακόμα και επί σκηνής με τη βοήθεια των συνεργατών του showman. Μετά την παράσταση, ο Τάκης ευχαρίστησε θερμά τους θεατές δηλώνοντας ευτυχής που βρέθηκε στο Αίγιο, την πατρίδα της μητέρας του, ενώ συνομίλησε με φίλους και θαυμαστές βγάζοντας και τις απαραίτητες selfies!

Να υπενθυμίσουμε ότι ο αγαπητός showman θα βρεθεί στην Πάτρα στις 17 Αυγούστου.

Πηγή:filodimos.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight