Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Πάτρα: Χωρίς ακυρώσεις οι γάμοι και οι βαπτίσεις- Το thebest.gr έκανε έρευνα

Πάτρα: Χωρίς ακυρώσεις οι γάμοι και οι β...

Τι μας είπαν φωτογραφεία και χώροι εκδηλώσεων

Το καλοκαίρι είναι παραδοσιακά η εποχή που γίνονται οι περισσότεροι γάμοι και βαπτίσεις. Και για το φετινό καλοκαίρι πολλά ζευγάρια έχουν προγραμματίσει είτε να ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου είτε να βαπτίσουν τον καρπό του έρωτά τους.

Θα μπορούσε κανείς να φανταστεί ότι οι πολιτικές και οικονομικές εξελίξεις της χώρας θα ήταν ικανές να επηρεάσουν τα προγραμματισμένα μυστήρια και να τα οδηγήσουν σε αναβολή ή ακύρωση τους.

Μια μικρή έρευνα του thebest.gr σε φωτογραφεία και χώρους εκδηλώσεων αποδεικνύει οτι είναι δύσκολο για κάποιον που έχει προγραμματίσει γάμο ή βάπτιση να το ακυρώσει.

Έτσι, ότι είναι προγραμματισμένο να γίνει… θα γίνει. Υπάρχουν αρκετές περιπτώσεις ανθρώπων που ενώ ζουν στο εξωτερικό αποφάσισαν να κάνουν τον γάμο τους στην Ελλάδα και δεν αλλάζουν αυτή τους την απόφαση εξαιτίας των εξελίξεων.

Όπως αναφέρουν τρεις υπεύθυνοι φωτογραφείων με τους οποίους μίλησε το thebest.gr σημαντικό ρόλο παίζει το εάν έχει κάποιος πληρώσει προκαταβολικά για τις φωτογραφίες του. Επίσης σε αρκετές περιπτώσεις μπορεί να υπάρχει κάποια αλλαγή σε αυτά που ζητάει προκειμένου να χρεωθεί λιγότερα χρήματα.

Μιλώντας και με κάποιους από τους πιο γνωστούς χώρους εκδηλώσεων της Πάτρας διαπιστώσαμε ότι οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις γίνονται κανονικά. Αυτό που μπορεί να αλλάξει είναι ο αριθμός των καλεσμένων. Μάλιστα είναι οι ίδιοι οι καλεσμένοι που προτιμούν να μην παραβρεθούν σε κάποια δεξίωση.

Όπως εξομολογήθηκαν κάποιοι από τους υπεύθυνους των χώρων οι περισσότεροι ήταν προετοιμασμένοι για δυσάρεστες εξελίξεις και έτσι από πριν είχαν φροντίσει να έχουν το δυνατό καλύτερο αποτέλεσμα μέχρι εκεί που μπορούσαν με βάση τις δυνατότες τους.

Γενικότερα η  μείωση σε γάμους και βαπτίσεις δεν ξεπερνά το 20% ενώ σε αυτό συμβάλει ίσως το ότι η χώρα είναι ακόμα σε κατάσταση αναμονής χωρίς να είναι γνωστό το τι θα συμβεί τελικά. Όπως τονίζουν οι υπεύθυνοι οι  απανωτές ακυρώσεις πιθανολογούνται από εδώ και πέρα.

Ακόμα κι έτσι είναι θετικό και αισιόδοξο οτι παρά τις αντίξοες συνθήκες και καταστάσεις ο κόσμος προσπάθει να συνεχίζει την ζωή του, να πραγματοποιεί τα όνειρα και τις επιθυμίες του.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight