Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Μια Πατρινή στο Κατάρ- Το επιχειρηματικό δαιμόνιο της Κατερίνας Γεωργιοπούλου που ζει με τον Πατρινό σύζυγό της στην Ντόχα

Μια Πατρινή στο Κατάρ- Το επιχειρηματικό...

Η Κατερίνα κάνει εντυπωσιακά επιχειρηματικά άλματα.

Πήρε  την μεγάλη απόφαση πριν από λίγα χρόνια και δεν το μετάνιωσε.  Η  Κατερίνα Γεωργιοπούλου-Καρατζά, της γνωστής οικογενείας εμπορίας επίπλων, άφησε  την Πάτρα και  πήγε  να ζήσει στο μακρινό Κατάρ, μεταφέροντας εκεί και τις επιχειρηματικές της ανησυχίες, κίνηση που φαίνεται ότι ήταν ιδιαιτέρως σοφή.

Μαζί με τον επίσης Πατρινό σύζυγό της πολιτικό μηχανικό Γιώργο Καρατζά, είναι ένα ιδιαίτερα γνωστό ζευγάρι  στην ελληνική κοινότητα του αλματωδώς αναπτυσσομενου Κατάρ, και διατηρεί στενούς δεσμούς και με άλλους Πατρινούς που επέλεξαν να αφήσουν την Ελλάδα της κρίσης και να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους σε έναν τόπο που διαθέτει...Εμίρη αλλά και πολλές δυνατότητες για να αναπτύξει κανείς τα ταλέντα και τις ικανότητές του και να αποδείξει τι εστί...Ελλάδα.

Μαζί με τον Καταριανό  επιχειρηματία Mr. Abdul Rahman Al MadaDi, ο οποίος είναι και συνεταίρος της, η Κατερίνα  κάνει εντυπωσιακά  επιχειρηματικά άλματα.

Μαζί έκαναν στις 3 Ιουνίου στη Ντόχα την παρουσίαση των γραφείων της νεοσύστατης εταιρείας «ROLLING DESING».

Η παρουσίαση έγινε ενώπιον ενός στενού κύκλου ανθρώπων που στηρίζουν το εγχείρημα ενώ στη συνέχεια έγινε συνάντηση των στελεχών της εταιρείας στο ξενοδοχείο SHERATON.

Η επιμονή και εμπειρία της Κατερίνας Γεωργιοπούλου στον τομέα του σχεδιασμού Eπίπλων Κουζίνας καθώς και ολοκληρωμένων λύσεων γενικά στο χώρο του επίπλου, έγιναν τα βασικά «υλικά» για να προχωρήσει η ίδρυση του γραφείου η οποία μάλιστα σηματοδοτεί μια στροφή του Ομίλου Γεωργιόπουλος σε μια εξωστρεφή επιχειρηματική δραστηριότητα.

Είναι το επόμενο βήμα της κα. Γεωργιοπούλου που εδώ και καιρό διαμένει στο Κατάρ μαζί με τον Γιώργο Καρατζά,  και τα παιδιά τους.

H Eταιρεία ROLLING DESING αναλαμβάνει έργα που αφορούν σχεδιασμό επίπλων κουζίνας και διακόσμηση, το γενικότερο εξοπλισμό επίπλων, φωτιστικών, κουρτίνας αλλά και τη διαμόρφωση χώρων φιλοξενίας σε κτίρια διαμερισμάτων ή γραφείων στο Κατάρ.

Στην πρόσφατη εκδήλωση παρουσίαση της «Rolling Design» που εγκαταστάθηκε μέσα σε ένα πολυώροφο κτιριακό συγκρότημα, βρέθηκαν κυρίως Έλληνες φίλοι καθώς και συνεργάτες, αρχιτέκτονες, μηχανικοί και στελέχη πολυεθνικών.

Μαζί τους ήταν και ο πατέρας της και γνωστός πατρινός επιχειρηματίας Κώστας Γεωργιόπουλος ο οποίος και εξέφρασε την ικανοποίησή αλλά και ευχαρίστησή του για το σημαντικό αυτό βήμα τη κόρης του.

«Ένα χαρούμενο καλωσόρισμα στην καινούρια πρόκληση της ζωής μου, γεμάτη ενέργεια, έμπνευση και δημιουργία είναι το Rolling Design» ανέφερε στην σχετική ανάρτησή της στο προσωπικό f/b η κα. Γεωργιοπούλου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight