Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Οι Πατρινές Maraboo σχεδίασαν τις νέες στολές της Euroline Shipping & Cargo Ltd-Σταύρος Μπακολιάς

Οι Πατρινές Maraboo σχεδίασαν τις νέες σ...

Με Ελληνικές αναφορές οι νέες στολές σε ναυτικό μπλε

Οι νέες στολές της Euroline Shipping & Cargo Ltd φέρουν την σχεδιαστική υπογραφή από τo Atelier του fashion brand Maraboo by DNGean, ανανεώνοντας την εικόνα των ανθρώπων της, αλλά και ευαισθητοποιώντας το κοινό της για την προστασία του περιβάλλοντος. Με την ανανέωση αυτή, η εταιρεία αποκτά έναν πιο chic χαρακτήρα, χωρίς όμως να αποχωρίζεται το Ελληνικό στοιχείο, με τους navy blue τόνους που κυριαρχούν στις sur mesure στολές.

Σε όλα τα επίπεδα των δραστηριοτήτων της, η Euroline Shipping & Cargo Ltd - Σταύρος Μπακολιάς, εμπορικός αντιπρόσωπος και ναυτικός πράκτορας της ANEK LINES στα λιμάνια Πατρών, Ηγουμενίτσας και Καλαμάτας, εμπνέεται από την Ελλάδα και τη δυναμικότητα των Ελλήνων. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η επιλογή του Ελληνικού fashion brand Maraboo by DNGean, που έχει πλέον εδραιωθεί στο χώρο της μόδας.

Η Maraboo by DNGean, δημιούργησε sur mesure γυναικεία κουστούμια cool wool, σε navy blue και carre μαντήλια με ναυτικά μοτίβα από 100% ελληνικό μετάξι Σουφλίου. Τα γυναικεία t-shirts που δημιουργήθηκαν για την καμπάνια είχαν ένα δυνατό μήνυμα σχετικά με την προστασία του περιβάλλοντος. Οι στολές ολοκληρώθηκαν με τα sur mesure ανδρικά κουστούμια σε ναυτικό μπλε και τα polo t-shirts, επίσης στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της εταιρείας. Ο κ. Σταύρος Μπακολιάς, Διευθύνων Σύμβουλος της Euroline Shipping & Cargo Ltd, δήλωσε σχετικά: Η αγάπη μας για την ναυτιλία και η ελληνικότητα της εταιρείας, μας ωθεί πάντα στο να προβάλουμε το έργο εκείνων που μοιράζονται το ίδιο όραμα  με εμάς. Έτσι λοιπόν ντύνουμε τους δικούς μας ανθρώπους με ποιότητα. Οι κες Έφη Σιαΐνη και Αλεξία Παππά δήλωσαν σχετικά, "Θέλαμε τα ρούχα του προσωπικού να αντικατοπτρίζουν τα χρώματα της ελληνικής θάλασσας και του ήλιου (βαθύ μπλε, κίτρινο και χρυσό) να αποπνέουν κομψότητα και στυλ και να ταιριάζουν απόλυτα με τη δυναμική της εταιρείας Euroline Shipping & Cargo Ltd. Τα carree ολομέταξα μαντήλια, σχεδιάστηκαν αποκλειστικά για την εταιρεία, σε δυο διαφορετικούς χρωματικούς συνδυασμούς, με ναυτικά μοτίβα. Από τον Ιανουάριο του 2015, το Προσωπικό Εξυπηρέτησης στα λιμάνια Πατρών, Ηγουμενίτσας και Καλαμάτας της Euroline Shipping & Cargo Ltd υποδέχεται τους επιβάτες με τις νέες τους στολές, αποδεικνύοντας την προσήλωση της εταιρείας στην αισθητική και την ελληνικότητα και ανανεώνοντας ταυτόχρονα την παρουσία της εταιρείας εντός και εκτός των τερματικών σταθμών.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight