Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Ευρωεκλογές 2024
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Τρικούβερτο κρητικό γλέντι στη βάφτιση της εγγονής της Γιάννας Αγγελοπούλου

Τρικούβερτο κρητικό γλέντι στη βάφτιση τ...

Δείτε ΦΩΤΟ

Με ένα μεγάλο παραδοσιακό κρητικό γλέντι η Γιάννα Αγγελοπούλου Δασκαλάκη βάπτισε το μεσημέρι της Κυριακής στην Έμπαρο, το χωριό του πατέρα της, την εγγονή της.Το μυστήριο έγινε στη μια το μεσημέρι στο εκκλησάκι της Παναγίας στο Δέτη, σε στενό οικογενειακό κύκλο, ενώ ακολούθησε τρικούβερτο γλέντι στην αυλή του δημοτικού σχολείου της Εμπάρου.

Η Γιάννα Αγγελοπούλου έλαμπε μέσα στο κομψό λευκό φόρεμά της ενώ ευτυχισμένοι και χαρούμενοι ήταν και οι γονείς της νεοφώτιστης Καρολίνα Παρθένη και ο σύζυγός της Βασίλης Αμβροσίου.   Η Ελιάννα πήρε το όνομά της από την διάσημη γιαγιά της αλλά και από τον πατέρα του Βασίλη Ηλία, που έφυγε πρόσφατα από τη ζωή.

Οι 70 περίπου καλεσμένοι έφθασαν με πουλμανάκια από την Εκκλησία στο προαύλιο του σχολείου, ενώ η κυρία Αγγελοπούλου μιλούσε συνεχώς με κατοίκους του χωριού. 
Πανευτυχής η κόρης της Καρολίνα αλλά και οι δυο γιοι της οι οποίοι δε σταμάτησαν λεπτό να καμαρώνουν τη μητέρα τους στο χορό. Αρκετά συγκινημένος και ο κ. Αγγελόπουλος ο οποίος χειροκροτούσε τη σύζυγό του.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight