Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Πάτρα: To KINHMA εγκαινιάζει σήμερα τα γραφεία του

Πάτρα: To KINHMA εγκαινιάζει σήμερα τα γραφεία του

Στις 8.30 μ.μ.

Η Δημοτική Ομάδα Πρωτοβουλίας Πάτρας, του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ Δημοκρατών Σοσιαλιστών, θα πραγματοποιήσει τη Δευτέρα 11 Μαΐου, στις 8:30 μμ, την έναρξη λειτουργίας των γραφείων της - Πλατεία Γεωργίου 11 (στο κάτω μέρος).

"Η Συντονιστική Γραμματεία της Δημοτικής Ομάδας Πρωτοβουλίας Πάτρας, καλεί όλα τα Μέλη και τους Φίλους του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ, να συμμετάσχουν στην εκδήλωση, με την οποία σηματοδοτείται η αναγκαιότητα, τόσο της συγκρότησης και ενδυνάμωσης του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ στην πόλη μας, με τη Συλλογική, Συμμετοχική και Κινηματική δράση όλων μας, όσο και της αγωνιστικής παρουσίας του στα καθημερινά αλλά και τα μείζονα ζητήματα που αφορούν τη χώρα και τον Ελληνικό λαό.

Οι εξελίξεις, μέρα με τη μέρα, επιβεβαιώνουν όχι μόνον την αναγκαιότητα της ύπαρξης του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ Δημοκρατών, Σοσιαλιστών, αλλά και την σημασία, των αρχών, των αξιών και των ιδεών που διαπνέουν την Ιδρυτική του Διακήρυξη.

Γιατί το ΚΙΝΗΜΑ Δημοκρατών Σοσιαλιστών, υπάρχει και αγωνίζεται με μοναδικό γνώμονα την υπεράσπιση των συμφερόντων της χώρας και του Ελληνικού λαού.

Στην εκδήλωση θα παρευρεθούν και θα απευθύνουν χαιρετισμό, ο Συντονιστής των Τομέων Πολιτικής Λειτουργίας και Δράσης του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ, Γιώργος Ελενόπουλος και ο Συντονιστής του Τομέα Αυτοοργάνωσης, Γιώργος Κόκιος. Συνεχίζουμε τον Αγώνα για μια Ελλάδα των αξιών, της δικαιοσύνης, της δημιουργίας!".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις