Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Έρχεται παραμονή της 25ης Μαρτίου ο Πάνος Κιάμος για μία live εμφάνιση στην Πάτρα

Έρχεται παραμονή της 25ης Μαρτίου ο Πάνο...

Στο κέντρο Αστέρια στην Όθωνος Αμαλίας και Τριών Ναυάρχων

Έχει  έρθει κι άλλες φορές στην Πάτρα για live εμφανίσεις και πάντα γνωρίζει επιτυχία.

Ο λόγος για τον 39χρονο λαικό ερμηνευτή Πάνο Κιάμο που καταφθάνει στην Αχαική πρωτεύουσα την Τρίτη 24 Μαρτίου 2015 για μία live μουσική εμφάνιση μετά τις 11 το βράδυ στο κέντρο Αστέρια Live στην Όθωνος Αμαλίας και Τριών Ναυάρχων. Μία βραδιά που καθότι εορταστική μιας και την επομένη είναι αργία της Εθνικής επετείου της επανάστασης του 1821 και η εορτή του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, προβλέπεται να συγκεντρώσει πολύ κόσμο.

Ο Πάνος Κιάμος που και τον φετινό χειμώνα βρέθηκε για 3η συνεχόμενη σαιζόν στο  στο Club 22 θεωρείται από τους, πλέον αγαπητούς και καταξιωμένους καλλιτέχνες του ελληνικού πενταγράμμου. Στη διάρκεια της πλούσιας καριέρας του έχει κάνει πολλές επιτυχίες και έχει παραλάβει αρκετά βραβεία για πολλά από τα τραγούδια του, τα οποία έχουν γίνει μεγάλα σουξέ και τα απόλυτα hit ραδιοφώνων και club. Ο Πάνος Κιάμος διακρίνεται για τον τρόπο επικοινωνίας που έχει με τον κόσμο καθώς γίνεται ένα μαζί του και το γλέντι και κέφι που δημιουργεί είναι μοναδικό.

Σε όσες πίστες και αν έχει εμφανιστεί, το αποτέλεσμα είναι σχεδόν πάντα το ίδιο….ο απόλυτος ξεσηκωμός! Ο Πάνος Κιάμος ξεκίνησε την μουσική του διαδρομή από την Θεσσαλονίκη, από όπου σε σύντομο χρονικό διάστημα έγινε γνωστός τραβώντας το ενδιαφέρον των κατοίκων της Βόρειας Ελλάδας. Μετά από λίγα χρόνια, κατέβηκε στην Αθήνα όπου και συνέχισε να εντυπωσιάζει στα μπουζούκια με τις μοναδικές του εμφανίσεις.

Την πρώτη του δισκογραφική ο Πάνος Κιάμος την έβγαλε πριν από περίπου 17 χρόνια. Από τις πιο τελευταίες μεγάλες του επιτυχίες είναι το χορευτικό κομμάτι «Φωτιά με φωτιά». Έχει πραγματοποιήσει εξαιρετικές live εμφανίσεις σε δημοφιλή μπουζούκια, όπως το Ποσειδώνιο, το Άνοδος και τα Αστέρια Γλυφάδας ενώ τα τελευταία 2 χρόνια εμφανίζεται σταθερά στο Club 22, την πρώτη σεζόν με τους Going Through και την δεύτερη με τους Vegas.

*Φέτος ο Πάνος Κιάμος ανανέωσε την συνεργασία του με το Club 22 έχοντας μαζί του την σέξι Ελένη Χατζίδου και τον εξαιρετικά δημοφιλή στον κοριτσόκοσμο, Stan.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View