Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Εντάχθηκε το έργο «Ανάπλαση – Διαμόρφωση Περιβάλλοντος Χώρου Παλαιού Δημοτικού Σχολείου Τ.Κ. Σκιαδά»

Εντάχθηκε το έργο «Ανάπλαση – Διαμόρφωση...

Προϋπολογισμού 940.000€

Το Δ.Σ. του Δήμου Ερυμάνθου, στην τελευταία του συνεδρίαση, προχώρησε στην αποδοχή της απόφασης ένταξης του έργου με τίτλο «Ανάπλαση – Διαμόρφωση Περιβάλλοντος Χώρου Παλαιού Δημοτικού Σχολείου Τ.Κ. Σκιαδά» προϋπολογισμού 940.000€, το οποίο εντάχθηκε και θα χρηματοδοτηθεί από το πρόγραμμα «ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ 2007-2013» (Ε.Σ.Π.Α.) του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης.

Της ένταξης του έργου προηγήθηκε αίτηση χρηματοδότησης από τον Δήμο, στις 12-12-2014 συνοδευόμενη από τις αναγκαίες μελέτες και πιστοποιητικά τα οποία αξιολογήθηκαν θετικά από την αρμόδια Διαχειριστική Αρχή του Υπουργείου.

Επίσης το Δ.Σ. αποφάσισε την αποδοχή της ένταξης του έργου με τίτλο «Αποπεράτωση Δημοτικού Καταστήματος (Δημαρχείου) του Δήμου Ερυμάνθου» προϋπολογισμού 100.000€ στο χρηματοδοτικό πρόγραμμα του ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ στο οποίο εντάχθηκε μετά από σχετική αίτηση και ενέργειες του Δήμου.

Στην ίδια συνεδρίαση εγκρίθηκε και η σύναψη Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ Δήμου και του Υπουργείου Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας για την υλοποίηση του Προγράμματος «Στέγαση και Επανένταξη Αστέγων Πολιτών Δήμου Ερυμάνθου» στο οποίο έχει ήδη ενταχθεί ο Δήμος.

Τέλος το Δ.Σ. συζήτησε και έλαβε αποφάσεις για διάφορα άλλα θέματα της ημερήσιας διάταξης μεταξύ των οποίων η Αναμόρφωση Τεχνικού Προγράμματος και προϋπολογισμού έτους 2015, Διαγραφή – Παραγραφή παραστατικών λόγω πενταετίας, Αναγκαιότητα υλοποίησης προμηθειών, κ.α.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις