Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Πάτρα:Εργαστήριο αρχαίου Eλληνικού προσωπείου στην Κύκλησις από την καθηγήτρια-εικαστικό Μάγδα Ρούσση

Πάτρα:Εργαστήριο αρχαίου Eλληνικού προσω...

Αύριο Τρίτη 3 Μαρτίου

Η Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία ΚΥΚΛΗΣΙΣ στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου ΠΡΑΤΤΩ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ, χρηματοδοτούμενου από τον Μηχανισμό  EEA  υπό την διαχειριστική ευθύνη  του Ιδρύματος Μποδοσάκη, θα  πραγματοποιήσει εργαστήρια Πολιτισμικής Μέθεξης και Εικαστικής Δημιουργίας των συμμετεχόντων  ως ωφελουμένων του προγράμματος την πρώτη εβδομάδα του Μαρτίου.

Ενημερωτικά αναφέρουμε ότι ξεκινάμε με  το θεωρητικό και πρακτικό Εργαστήριο Αρχαίου Ελληνικού Προσωπείου στο οποίο θα πάρουν μέρος μόνο οι ωφελούμενοι του προγράμματος, που θα καθοδηγήσει και θα συντονίσει η Εικαστικός  Καλλιτέχνης Μάγδα Ρούσση, (Β.Α. & Μ.Α.) την Τρίτη, 3 Μαρτίου 2015, 5.30μ.μ. με 8.00μ.μ. στους χώρους μας  «Εκπαίδευση για Όλους»,  Κορίνθου 337 & Μιαούλη, Πάτρα. Επικοινωνία: κα Ρούσση, κιν. 6932090767.

Στο πλαίσιο του εργαστηρίου, οι εκπαιδευόμενοί μας θα γνωρίσουν  την ιστορία, τη φιλοσοφία και τις τεχνικές αποτύπωσης εκφράσεων ενός προσωπείου, ως σημείο   των αξιών  του πολιτισμού του αρχαίου  δράματος  και της δημοκρατίας.

Οι εκπαιδευόμενοί μας, μεταξύ άλλων πολιτών της πόλης, είναι και  φιλοξενούμενοι του  PRAKSIS, προερχόμενοι από την ευρύτερη περιοχή της Μεσογείου και χώρες της Ασίας, ώστε με τη συμμετοχή όλων να επιτευχθούν διεργασίες διαπολιτισμικού διαλόγου και επικοινωνίας.

Επιπλέον, το Σαββατοκύριακο 7 & 8 Μαρτίου σας προσκαλούμε σε μια σύνθετη εικαστική εμπειρία και πραξιακή συνάντηση. Θα πραγματοποιηθεί έκθεση χειροποίητων αντικειμένων από τους ωφελούμενούς μας καθώς και μια σειρά εργαστηρίων διαλόγου, επικοινωνίας και πολιτισμού που θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες.

www.cyclisis.gr, pratoapokinou.cyclisis.gr/ 2610 341-472/ [email protected], [email protected]

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View