Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Η Πάτρα γλεντά την Τσικνοπέμπτη - Στήθηκαν οι ψησταριές - Στα κάρβουνα απο σουβλάκια μέχρι...γουρουνόπουλα! - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

Η Πάτρα γλεντά την Τσικνοπέμπτη - Στήθηκ...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Οι υπαίθριοι ψήστες βάζουν χιλιάδες σουβλάκια στην σχάρα

Χιλιάδες σουβλάκια θα στριφογυρίσουν σήμερα Τσικνοπέμπτη και στην Πάτρα. Στις υπαίθριες ψησταριές που έχουν στήσει στις εισόδους τους, απο καρναβαλικά στέκια ως οι πλέον "αρμόδιες" ψησταριές. Τα πεζοδρόμια ήδη μυρίζουν τσίκνα. Τα κάρβουνα κοκκινίζουν και τα πρώτα σουβλάκια μπήκαν στη σχάρα γύρω στις 10.15. Τώρα ξεκινά και η έντονη κίνηση στο κέντρο και περιμετρικά της πόλης.

Τους περισσότερους τους πιάσαμε στα.. κάρβουνα! Ωστόσο μας διαβεβαίωσαν πως είναι θέμα λεπτών της ώρας, η τσίκνα να κρύψει τα πεζοδρόμια και τους δρόμους της Πάτρας.

Στις περισσότερες υπαίθριες ψησταριές τα σουβλάκια μόλις έμπαιναν στην σχάρα. Το μόνο σίγουρο είναι πως έχει γίνει προγραμματισμός για χιλιάδες εδέσματα τα οποία θα προσφέονται στον κόσμο δωρεάν και σε άλλες περιπτώσεις έναντι μικρού αντιτίμου.

Και φυσικά, το φωτο ρεπορτάζ συνεχίζεται.. Ολη την ημέρα θα μπορείτε να ενημερώνεστε για τα στέκια της τσίκνας απο το thebest.gr.

Η τσίκνα καλά κρατεί και σε αυλές σπιτιών και επιχειρήσεων. Οι παρακάτω φωτό είναι απο τον αύλειο χώρο πρατηρίου υγρών καυσίμων...

Ο Χάρης Καρκούλιας επί τω έργω

Ο Χάρης Καρκούλιας επί τω έργω

Ο Χάρης Καρκούλιας επί τω έργω

Στο Δημαρχείο της Μαιζώνος

Στο Δημαρχείο της Μαιζώνος

Στο Δημαρχείο της Μαιζώνος

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις