Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Πάτρα: Σήμερα στις 22.00 το πατρινό Talent Show Τραγουδιού - BINTEO - ΦΩΤΟ με τους Πατρινούς υποψήφιους

Πάτρα: Σήμερα στις 22.00 το πατρινό Tale...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Σήμερα Πέμπτη στον Lepanto

Η Πάτρα έχει το δικό της Talent Show το οποίο κάνει πρεμιέρα απόψε στο Lepanto. Η κριτική επιτροπή αποτελείται από πατρινούς, ενώ απο την Αχαϊκή πρωτεύουσα είναι πολλοί και απο τους συμμετέχοντες. Δείτε φωτογραφίες - βίντεο και πάρτε μια πρώτη γεύση.

Ήδη τα γυρίσματα της πρώτης εκπομπής του talent show ολοκληρώθηκαν και οι 15 φιναλίστ διαγωνίζονται σε έξι show που θα γίνουν στο κέντρο διασκεδάσεως ΑΣΤΕΡΙΑ LIVE στην Πάτρα, με την συμμετοχή του κοινού.

Θετική έκπληξη στα γυρίσματα της ήταν ότι δύο συμμετοχές ήταν από την Αλεξάνδρεια Ημαθείας άλλη μία από την Κυπαρισσία από το Αίγιο από την Ναύπακτο και από την Πάτρα.

Η πρώτη τηλεοπτική προβολή στο LEPANTO θα είναι στις 15-1-15 ημέρα Πέμπτη στις 22:00 και θα προβληθεί η οντισιόν που έγινε στην Ναύπακτο.

Η κριτική επιτροπή αποτελείται από τους: Γιώργο Κοντογιάννη, Γιάννη Πομώνη, Φαίδρα Θεοδωροπούλου, Θανάση Οικονομόπουλο και Σάκη Κάντα.

Υπεύθυνη της παραγωγής είναι η Ελευθερία Στεργιοπούλου.

Δείτε ενδεικτικά ΒΙΝΤΕΟ και ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ απο την πρεμιέρα του νέου Talent Show τραγουδιού που πραγματοποιήθηκε στην Πάτρα την Τετάρτη 14-01-15.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight