Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Καλάβρυτα: Το χιόνι ...άνοιξε το χιονοδρομικό - "Άσπρη μέρα" στα Καλάβρυτα

Καλάβρυτα: Το χιόνι ...άνοιξε το χιονοδρ...

Κάλεσμα του Δήμου προς τους λάτρεις του χιονιού

Έντονες χιονοπτώσεις πέφτουν, από σήμερα το μεσημέρι, σε ολόκληρη, σχεδόν, την περιφέρεια του ορεινού Δήμου Καλαβρύτων. Οι χιονοπτώσεις αυτές, θα συνεχιστούν και τις επόμενες μέρες.

Όπως τονίζει ο Δήμος Καλαβρύτων "στον ορεινό μας Δήμο, με το χιόνι έχουμε μεγαλώσει, το χιόνι αποτελεί πηγή ζωής, ενισχύει τον υδροφόρο ορίζοντα και είναι απαραίτητο για να λειτουργήσει το Χιονοδρομικό μας Κέντρο. Το Χιονοδρομικό μας Κέντρο Καλαβρύτων (www.kalavrita-ski.gr), εδώ και μέρες, αλλά και από σήμερα, με το πολύ χιόνι, έχει ξεκινήσει τη λειτουργία του και περιμένει τους λάτρεις του χιονιού, σκιέρ και επισκέπτες, για να το απολαύσουν, να ψυχαγωγηθούν και να ζήσουν μοναδικές στιγμές στις όμορφες πλαγιές του Χελμού.

Ο Δήμος Καλαβρύτων, με μηχανήματα και το προσωπικό του και με τη συνεργασία της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, φροντίζει, ώστε, οι δρόμοι του Δήμου μας να είναι ανοιχτοί, ξεκινώντας από το βασικό οδικό δίκτυο και συνεχίζοντας στους εσωτερικούς δρόμους των χωριών μας.

Όμως, λόγω των χιονοπτώσεων και του παγετού, είναι απαραίτητο και αναγκαίο, οι οδηγοί, να οδηγούν με μεγάλη προσοχή και με μικρές ταχύτητες, να είναι εφοδιασμένοι με αντιολισθητικές αλυσίδες και να υπακούουν στις οδηγίες της τροχαίας και των οργάνων του Δήμου Καλαβρύτων.

Με μεγάλη προσοχή στην οδήγηση και στην κυκλοφορία, στον χιονισμένο, ορεινό και όμορφο Δήμο μας, και οι κάτοικοί μας, αλλά και οι πάρα πολλοί επισκέπτες, χιονοδρόμοι και λοιπά, θα ζήσουν μοναδικές και αξέχαστες στιγμές και θα υποδεχθούμε το νέο χρόνο με υγεία, χαρά, αισιοδοξία και βλέποντας «άσπρη μέρα».

Ο Δήμαρχος Καλαβρύτων, κ. Γιώργος Λαζουρας, το Δημοτικό Συμβούλιο και οι προσωπικό του Δήμου, εύχονται σε όλους, όσους επισκεφθούν τα Καλάβρυτα, Καλή Χρονιά.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις