Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

"Αντιμέτωποι" χθες στην εκπομπή του Χατζηνικολάου οι "συντοπίτες" Α. Λοβέρδος και Τάκης Χατζής

"Αντιμέτωποι" χθες στην εκπομπ...

Ο Πατρινής καταγωγής δημοσιογράφος ρώτησε επανειλημμένα τον κ. Λοβέρδο αν θα γίνουν απολύσεις κι εκείνος απήντησε αρνητικά

Στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου χθες Δευτέρα 17/11/2014 το βράδυ, στο κανάλι Star ήταν καλεσμένος ο Αχαιός υπουργός παιδείας Ανδρέας Λοβέρδος.

«Ναι, τα δύο τρίτα της ελληνικής κοινωνίας σήμερα μαστίζονται από οικονομικά προβλήματα ή και τη φτώχεια. Ναι ζητήματα παιδείας υπάρχουν πολλά. Δεν υπάρχει μάλλον παιδεία, εκπαίδευση υπάρχει», ανέφερε μεταξύ άλλων ο υπουργός Παιδείας, κ. Λοβέρδος, στον Νίκο Χατζηνικολάου και την εκπομπή «στον ενικό» όπου απήντησε εκτός από ερωτήσεις δημοσιογράφων και ερωτήσεις του κοινού.

«Η παιδεία είναι ένα σταθερό ζητούμενο αλλά δεν θεωρώ ότι μας λείπει η ελευθερία», τόνισε ο Ανδρέας Λοβέρδος ενώ πρόσθεσε πως «υπάρχουν πάρα πολλά προβλήματα και απώλειες, όπως υπάρχουν και κάποια κέρδη, τα οποία θα τα απολαύσουμε, θα τα απολαύσει ο ελληνικός λαός σε λίγο καιρό. Είμαστε σε ένα κράμα καλού και κακού».

Τέλος ενδιαφέρον είχε σε κάποια στιγμή η λεκτική αντιπαράθεση μεταξύ του κ. Λοβέρδου και του επίσης Πατρινού δημοσιογράφου, διευθυντή του σάιτ newpost.gr Τάκη Χατζή όπου δεν έλειψαν και οι εκατέρωθεν ειρωνείες.

Ο κ. Χατζής επέμενε ρωτώντας τον κ. Λοβέρδο αν θα κάνει απολύσεις ακολουθώντας τις επιταγές της τρόικας και σε συνεννόηση με τον υπουργό εσωτερικών Κυριάκο Μητσοτάκη, για να εισπράξει σε κάποια στιγμή και μετά από ορισμένες «περιστροφές» την απάντηση από τον κύριο Λοβέρδο ότι δεν θα γίνουν απολύσεις στον χώρο της εκπαίδευσης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις