Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Πάτρα: Στις 24 Νοεμβρίου η πληρωμή για τους 64 υπαλλήλους του κοινωνικού τομέα

Πάτρα: Στις 24 Νοεμβρίου η πληρωμή για τ...

Ανακοίνωση του Δήμου για την πληρωμή των συμβάσεων

Στις 27 Νοεμβρίου θα πληρωθούν οι 64 υπάλληλοι ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, που απασχολούνται στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Προγράμματος «Εναρμόνιση Οικογενειακής & Επαγγελματικής Ζωής», το οποίο υλοποιείται από τον Κοινωνικό Οργανισμό του Δήμου Πατρέων.

Πρόκειται για συμβάσεις οι όποιες ανανεώθηκαν για ένα έτος, (ΦΕΚ με Αρ. Φύλλου 1511/ 4 Νοεμβρίου 2014)  και αφορούν την μισθοδοσία Σεπτεμβρίου  και Οκτωβρίου 2014.

Από την διοίκηση του Νομικού Προσώπου έγιναν όλες οι απαραίτητες ενέργειες, για την επίσπευση των διαδικασιών και  οι απαιτούμενες επαφές με τους εμπλεκόμενους φορείς, όπως το Υπουργείο Εσωτερικών, το  Εθνικό Τυπογραφείο, την Υπηρεσία Επιτρόπου και την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Πελοποννήσου, προκειμένου να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Στα πλαίσια όλων αυτών των συντονισμένων ενεργειών, πραγματοποιήθηκε συνάντηση την Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2014, με τον Aν.  Επίτροπο του Ελεγκτικού Συνεδρίου,  τον Δήμαρχο Πατρέων, τον Πρόεδρο και  την Προϊσταμένη Ο/Δ του Νομικού Προσώπου,  όπου είχε σαν αποτέλεσμα την θεώρηση του Χρηματικού Εντάλματος του Κ.Ο.ΔΗ.Π. και την έγκαιρη αποστολή των αρχείων της μισθοδοσίας εντός της προβλεπόμενη προθεσμίας στην ΕΑΠ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις