Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Πάτρα: Iδανική πρόταση για το Κυριακάτικο και γιορτινό τραπέζι το cafe bar restaurant "Δασύλλιο"

Πάτρα: Iδανική πρόταση για το Κυριακάτικ...

Με εκλεκτές γεύσεις και ξεχωριστή θέα

Το αγαπημένο στέκι των Πατρινών αλλά και των επισκεπτών της πόλης μας , με την ανεπανάληπτη θέα στον Πατραϊκό και την γύρω περιοχή, δίνει την ευκαιρία σε όλους να συναντηθούν με φίλους και την παρέα τους και να μοιραστούν σ' ένα χαλαρό, ιδανικό, ζεστό περιβάλλον τα νέα της εβδομάδας που πέρασε, προσφέροντας υπέροχο σπιτικό φαγητό με μοναδικές γεύσεις που θυμίζουν τις συνταγές τις γιαγιάς ,συνοδεύοντάς τες από εκλεκτές ποικιλίες κρασιού και  παραδοσιακών γλυκών.

Το "Δασύλλιο" αποτελεί και τον καλύτερο προορισμό για όσους επιθυμούν τις Κυριακές αλλά και τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς που έρχονται, μία έξοδο για καλό και προσεγμένο φαγητό.

Στο "Δασύλλιο" η οικογενειακή ατμόσφαιρα και η κομψή διακόσμηση και ζεστασιά του χώρου, δημιουργούν στο κοινό ένα ξεχωριστό συναίσθημα οικειότητας εφάμιλλο με το Κυριακάτικο τραπέζι στο σπίτι όπου κάποιος μαγειρεύει για τα αγαπημένα του πρόσωπα του.

Το μενού στο "Δασύλλιο" περιλαμβάνει παραδοσιακά σπιτικά φαγητά, σπεσιαλιτέ και γλυκά, που θα ενθουσιάσουν και θα θυμίσουν σε όλους αξέχαστες στιγμές και γεύσεις του παρελθόντος.

Τηλέφωνο επικοινωνίας : 2610 240566

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View