Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Με μια 87χρονη άστεγη πήγε στην πρεμιέρα του Hangover 3, στο Λος Άντζελες ο Ζακ Γαλιφιανάκης

Με μια 87χρονη άστεγη πήγε στην πρεμιέρα...

Το νέο Hangover θα βγει στις Ελληνικές αίθουσες και στην Πάτρα στις 30 Μαίου από την Village films

Θέμα στα διεθνή Μέσα ενημέρωσης έχει γίνει η «αταίριαστη φιλία» του Ελληνικής καταγωγής διάσημου κωμικού ηθοποιού Ζακ Γαλιφιανάκη με την 87χρονη άστεγη Ελίζαμπεθ «Μίμι» Χέιστ, η οποία μάλιστα ήταν η συνοδός του στην επίσημη πρεμιέρα της ταινίας «The Hangover ΙΙΙ» πριν λίγες μέρες στο Λος Άντζελες.

Ο 44χρονος αμίμητος ηθοποιός Ζακ Γαλιφαινάκης που έχει καταγωγή από την Κρήτη και η Μίμι πήγαν μαζί στην πρεμιέρα της ταινίας «Hangover 3» ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι ο επιτυχημένος ηθοποιός έχει ήδη εξασφαλίσει στην ηλικιωμένη φίλη του ένα μικρό διαμέρισμα.

Η φιλία του Ελληνοαμερικανού κωμικού και της 87χρονης σήμερα γυναίκας, όπως γράφει το σάιτ της εφημερίδας «Έθνος», μετράει δεκαοχτώ χρόνια, όταν εκείνος ήταν ακόμη ένας άγνωστος ηθοποιός που πάσχιζε να καθιερωθεί ως καλλιτέχνης. Οι δυο τους γνωρίστηκαν σε ένα καθαριστήριο, όπου εργαζόταν η Χέιστ.

Όταν, το 2009, ο Γαλιφιανάκης γνώρισε επιτέλους την επιτυχία συμμετέχοντας στο πρώτο «Hangover» οι δρόμοι τους χώρισαν, πάντα ωστόσο ρωτούσε να μάθει για την τύχη της φίλης του.

Όταν το 2011 ο ηθοποιός έμαθε ότι η Μίμι έμεινε άστεγη και κοιμόταν πλέον στο καθαριστήριο βγάζοντας τα προς το ζην μόνο από τα φιλοδωρήματα των πελατών, ο Γαλιφιανάκης, χωρίς να το μάθει κανείς, της αγόρασε ένα μικρό διαμέρισμα το οποίο διέθετε κρεβατοκάμαρα, κουζίνα, σαλόνι και ένα μικρό μπάνιο.

Καθώς μάλιστα δεν μένει πια στο Λος Άντζελες, ζήτησε τη βοήθεια της Ρενέ Ζελβέγκερ την οποία παρακάλεσε να διακοσμήσει το διαμέρισμα και να φροντίσει να έχει πάντα φαγητό. Πέρα όμως από την παροχή των απαραίτητων, ο Γαλιφιανάκης φρόντιζε, όταν μπορούσε, να παίρνει μαζί του τη φίλη του στις κινηματογραφικές του πρεμιέρες.

«Αν βρίσκεται στην πόλη, με παίρνει μαζί του», δήλωσε η Μίμι στην εφημερίδα NY Daily News. «Αλλιώς με αφήνει να πάρω μαζί μου κάποιον άλλο. Έχει πλάκα, ποτέ δεν φανταζόμουν ότι θα ζούσα τέτοια εμπειρία. Μετά, μια λιμουζίνα με γυρίζει σπίτι», ανέφερε ενθουσιασμένη.

Μάλιστα η Μίμι έχει γίνει τόσο δημοφιλής που ο κινηματoγραφιστής Γιανίβ Ροκάρ έχει λανσάρει καμπάνια με στόχο την συγκέντρωση πόρων ώστε να γυρίσει ένα ντοκιμαντέρ με τίτλο Queen Mimi που θα καταγράφει αυτήν την ξεχωριστή φιλία.

To τρίτο "Hangover" θα προβάλλεται από σήμερα 23 Μαίου στις ΗΠΑ, ωστόσο μερίδα κριτικών κάνει λόγο για μία "κουρασμένη" ταινία που μοιάζει να επαναλαμβάνει τα αστεία της!

 

Σκηνή από το νέο ξεκαρδιστικό "Hangover".

Σκηνή από το νέο ξεκαρδιστικό "Hang...

Σκηνή από το νέο ξεκαρδιστικό "Hangover".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight