Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος και η Χαρά Βέρρα αυτό το Σάββατο live στην Πάτρα

Ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος και η Χαρά Βέρ...

Στο κέντρο "Αστέρια"

Ο δημοφιλής τραγουδιστής λαικών και δημοτικών τραγουδιών Μάκης Χριστοδουλόπουλος, ο οποίος τραγουδά από πιτσιρίκος ενώ παίζει και κλαρίνο, θα έρθει στην Πάτρα για μία ζωντανή μουσική εμφάνιση αυτό το Σάββατο 18 Μαΐου 2013 στο κέντρο «Αστέρια» στην Όθωνος Αμαλίας και Τριών Ναυάρχων.

Μαζί του θα είναι και η γνωστή Αχαιή καλλιτέχνιδα των λαικοδημοτικών ασμάτων Χαρά Βέρρα της γνωστής μουσικής οικογένειας.

Ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος που είναι γεννημένος το 1948, έχει επίσης καταγωγή από την Δυτική Ελλάδα και συγκεκριμένα από την Αμαλιάδα του γειτονικού νομού Ηλείας, ενώ η τελευταία φορά που τραγούδησε στην Πάτρα ήταν στα τέλη του περασμένου Αυγούστου στο Άνω Καστρίτσι.

Ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος θα εμφανιστεί μαζί με όλο το μουσικό επιτελείο του και προβλέπεται να ξεσηκώσει τους Πατρινούς με τις μεγάλες επιτυχίες του όπως τα κομμάτια «Αμπάρες», «Το προσκλητήριο», «Εσύ ότι πεις», κ.α.

Ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος είναι Τσιγγάνος οργανοπαίχτης και θεωρείται από τους πιο δημοφιλείς και αγαπητούς ερμηνευτές λαικών και δημοτικών τραγουδιών με σταθερή πορεία στην εγχώρια μουσική σκηνή και το πεντάγραμμο.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View