Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Το ερχόμενο Σάββατο 18 Μαίου στο "Γυάλινο" της Πάτρας live ο Αντύπας

Το ερχόμενο Σάββατο 18 Μαίου στο "Γ...

Για μία και μοναδική βραδιά πλαισιωμένος από την ορχήστρα του

Ο Θεσσαλονικιός στην καταγωγή λαικός τραγουδιστής Αντύπας θα έρθει για μία και μοναδική live μουσική εμφάνιση στην Πάτρα, στο κέντρο «Γυάλινο» (πρώην Διπλοπενιές) στην οδό Πέλοπος στην περιοχή της Εγλυκάδας.

Μετά τις πρόσφατες επιτυχημένες εμφανίσεις του μαζί με την Έλλη Κοκκίνου στην Θεσσαλονίκη αλλά και τον γάμο της κόρης του Όλγας στην Βουλιαγμένη της Αθήνας, ο δημοφιλής λαικός τραγουδιστής που βρίσκεται στις επάλξεις του τραγουδιού και της πίστας πάνω από τριάντα χρόνια, θα έρθει να διασκεδάσει τους Πατρινούς το προσεχές Σάββατο 18 Μαίου 2013 το βράδυ. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, η τιμή της φιάλης θα είναι στα 120 ευρώ τα 4 άτομα. Τηλέφωνο Κρατήσεων: 2610 643 800.

Ο Αντύπας με τις πολύ μεγάλες επιτυχίες όπως το χορευτικό κομμάτι «Είμαι στα χάι μου», κυκλοφόρησε το τελευταίο διάστημα και νέα τραγούδια όπως το «Ώρες ώρες» που μάλιστα γύρισε και το βίντεο κλιπ του και το «Εκεί που είσαι ήμουν», το οποίο και υπογράφει ο μετρ των επιτυχιών Φοίβος.

Ο Αντύπας είναι Θεσσαλονικιός και στις 6 Μαρτίου έκλεισε αισίως τα 59 του χρόνια. Το ξεκίνημα του στη μουσική έγινε το 1982 όταν και και πήρε μέρος στο Φεστιβάλ Τραγουδιού Θεσσαλονίκης ερμηνεύοντας το τραγούδι «Φύσαγε Θεέ μου ένας βοριάς» κατακτώντας την τρίτη θέση.

Λίγο μετά κυκλοφόρησε ο πρώτος προσωπικός του δίσκος που είχε τον τίτλο «Απελπισμένα σ’ αγαπώ». Το 1984 έβγαλε το δίσκο με τίτλο «Είσαι γυναίκα φίλου μου», απ’ όπου έγιναν σουξέ τρία κομμάτια, το «Είσαι γυναίκα φίλου μου», «Απαραίτητη μου είσαι απαραίτητη» και «Μετακομίζω γιατί χωρίζω».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View