Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Ευρωεκλογές 2024
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αστυνομικοί Υπάλληλοι Αχαΐας: "Μας αντιμετωπίζουν με προκλητικό και αναίσχυντο τρόπο" - Μόνο 5 μεταθέσεις στην Αχαΐα

Αστυνομικοί Υπάλληλοι Αχαΐας: "Μας ...

Εξήντα πάνε στη Θεσσαλονίκη και 20 στη Μεσσηνία του Σαμαρά

Σκληρή ανακοίνωση με αφορμή τις συμπληρωματικές μεταθέσεις Αστυνομικών εξέδωσε η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαΐας. Η Ένωση κάνει λόγο για προκλητικό και αναίσχυντο τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζεται ο Νομός από την Πολιτική και Φυσική Ηγεσία και τούτο με δεδομένο ότι στην Αχαΐας έρχονται μόλις πέντε Αστυνομικοί.

Την ίδια ώρα στη Θεσσαλονίκη μετατίθενται 60 άτομα, στην Μεσσηνία 20, στην Ορεστιάδα και στην Αλεξανδρούπολη 15, ενώ και σε πολλές άλλες περιοχές της χώρας πηγαίνουν περισσότεροι Αστυνομικοί από ότι στην Αχαΐα.

Όσον αφορά στη Δυτική Ελλάδα αξίζει να σημειωθεί πως στην Ακαρνανία πηγαίνουν 15 άτομα, άλλα 4 στην Αιτωλία και μόλις ένας αστυνομικός στην Ηλεία.

Ολόκληρη η ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαΐας έχει ως εξής:

«Για άλλη μια φορά στο ίδιο έργο θεατές!!! Η Αχαΐα, η Πάτρα η τρίτη Αστυνομική Διεύθυνση αντιμετωπίζεται από την Πολιτική & Φυσική Ηγεσία με τρόπο προκλητικό και αναίσχυντο!!!

Φαίνεται ότι οι παραστάσεις μας τόσο στον Υπουργό όσο και στον Αρχηγό, τα υπομνήματα που έλαβαν και το πάγιο αίτημα μας για ενίσχυση και άμεση αναδιάρθρωση των υπηρεσιών στο Νομό δεν έτυχε της αναμενόμενης αντιμετώπισης παρά τις υποσχέσεις.

Η Ένωσή μας, καταγγέλλει την Πολιτική & Φυσική Ηγεσία του Υπουργείου Δημ. Τάξης & και Προστασίας του Πολίτη για την απαξιωτική στάση να ενισχύσει την Α.Δ Αχαΐας στις έκτακτες μεταθέσεις με το μαγικό αριθμό των (5) πέντε αστυνομικών!!!!

Παράλληλα την ίδια χρονική στιγμή άλλες Αστυνομικές Διευθύνσεις με υποδεέστερα προβλήματα ενισχύονται στο τριπλάσιο και τετραπλάσιο. Δυστυχώς παρότι οι καιροί αλλάζουν άρδην οι πρακτικές που ακολουθούνται σε πολλά θέματα παραμένουν οι ίδιες.

Καλούμε τους τοπικούς Βουλευτές και τους φορείς να καταγγείλουν με τη σειρά τους την απαράδεκτη αυτή στάση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας και να απαιτήσουν την άμεση αναθεώρηση της απόφασης αυτής, που αποτελεί προσβολή για έναν ολόκληρο Νομό την στιγμή που ταλανίζεται από τα συνεχή και αυξανόμενα κρούσματα εγκληματικότητας.

Δηλώνουμε ετοιμοπόλεμοι για σύγκρουση με τους πάντες προκειμένου να υπάρξει η άμεση αποκατάσταση της κατάφορης αυτής αδικίας που γίνεται εις βάρος μας και εις βάρος ενός ολόκληρου Νομού."

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις